Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész!

Mottó: "Nincs kegyetlenebb zsarnokság, mint az, amelyik a törvények nevében, a jog színeiben cselekszik. Amely éppen azokkal az eszközökkel végez áldozataival, amelyek megmentésüket kellene, szolgálják."

2014.02.16

Elfelejtett történetek

Orbán-kormány 1998-2002

2010.04.07http://tinyurl.com/mgozl6y

2012.09.27:

A baltás gyilkos - és ami az ügy mögött lehet

Budapest - Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője szeptember 5-én aziránt érdeklődött írásban a miniszterelnöknél, vajon az azeri baltás gyilkos kiengedésével a kormány nem valamelyik, a Fidesz vagy Orbán Viktor szívének kedves hazai nagyvállalkozó zsíros azerbajdzsáni üzlete előtt egyengette-e az utat. Nyolc kérdést tett föl a miniszterelnöknek:

http://bit.ly/Or3JnN

2012.09.03.

Video a tegnapi demonstrációról (melyért köszönet a készítőjének)!

Szolidarítás Örményországgal a magyar kormány döntése ellen Ramil Safarov ügy.

http://tinyurl.com/9khfw8k

----------------------------------------------------------------------------------------------

Előléptették az azeri baltás gyilkost, és hálásak a magyaroknak

Őrnaggyá léptette elő a Budapesten örmény katonatársát megölő Ramil Safarovot Safir Abiyev azeri védelmi miniszter - jelentette szombaton a trend azeri internetes hírportál. Az azerbajdzsáni külügyminisztérium emellett közölte: hálásak a magyarok együttműködéséért.

http://bit.ly/S9OZeo

Az MNO hazugsággal vádolja az azerieket egy levél alapján

A Magyar Nemzet Online birtokába került levél szerint Azerbajdzsán korábban ígéretet tett arra, hogy Ramil Safarov saját országában is folytatja büntetését, és nem folytatnak ellene új eljárást. Az mno.hu birtokába került az a hivatalos levél, melyben az azerbajdzsáni igazságügyi minisztérium nemzetközi megállapodásokra hivatkozva biztosítékot vállal, hogy Ramil Sahib Safarov Azerbajdzsánban folytatja büntetését az ítélet bármiféle változtatása, vagy újabb bírósági tárgyalás nélkül.

http://bit.ly/RyTY1y

TGM: Az örmény eset

Az egyszerű újságolvasó számára is nyilvánvaló kellett hogy legyen: ha kiadják a nacionalista azeri gyilkost hazájának, amelyben jelentős erők – beleértve Azerbajdzsán állam némely vezetőit – ünneplik ezt a pasast, aki álmában megölte baltával az egyik felebarátját mindössze azért, mert az illető örmény, akkor lehetséges, hogy elnöki kegyelemmel szélnek eresztik. Aki ezt a döntést Pesten meghozta, nincs eszénél. A magyar állam élén a nagyvilág ügyeiben eligazodni képtelen, agresszív és felelőtlen, vénülő kamaszok állnak.

http://bit.ly/RyU4GE

Rendezzen nálunk vérfürdőt!

Magyarország tárt karokkal várja!

Hangulatos leszámolások, kézi- és lőfegyverek széles választéka, garantált személyi biztonság, csendes hullák, gyors ügyintézés.

Csoportos pogromok esetén kedvezmények!

http://bit.ly/RyUtJ9

"Különösen érthetetlen" - Szili sem hallgat az azeri ügyben

Szili Katalin szerint különösen érthetetlen, súlyos nemtörődömség volt a magyar állam vezetői részéről, hogy nem számoltak a Magyarországon elítélt azeri baltás gyilkos kiadatásának következményeivel.

http://bit.ly/RyUH2V

"Rémálmai lesznek, Mr. Orbán": örmény kommentelők lepték el Orbán Facebook-oldalát

Örmény kommentelők kezdtek el éleshangú, kritikus üzeneteket írni Orbán Viktor Facebook-oldalára, miután Magyarország pénteken kiadta Azerbajdzsánnak az örmény katonatársa meggyilkolásáért életfogytiglani börtönre ítélt azeri tisztet, Ramil Safarovot. Örményország emellett megszakította mindennemű diplomáciai kapcsolatát Magyarországgal. Késő délelőtt aztán blokkolták a közvetlen bejegyzések közzétételének lehetőségét, ezért a megjegyzések már csak egyszerű kommentek formájában jelennek meg az oldalon.

http://bit.ly/RyUSLt

Azeri-botrány: már az eBayen árulják Magyarországot

Hárommilliárd euróért árulják Magyarországot az eBayen azután, hogy a magyar állam kiadta Azerbajdzsánnak az azeri baltás gyilkos néven elhíresült, korábban életfogytiglanra ítélt Ramil Safarovot.

"Ha van néhány milliárd euród, akármit megtehetsz ebben az EU-tagállamban" - olvasható Magyarországról abban a leírásban, amit az eBayen tettek közzé. A magyar államra lehet licitálni, azért pedig, hogy a vásárlók könnyebben dönthessenek, egy rövid leírást is csatolnak az országról.

http://bit.ly/RyUZ9R

Azeri-botrány: sokat gondolkodott, de megszólalt a magyar külügy

Magyarország tiszteletben tartja Örményországot, Ramil Safarov ügyében pedig a vonatkozó szabályokat betartva, transzparens módon járt el - olvasható a Külügyminisztérium és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közösen kiadott közleményében.

http://bit.ly/RyVbWD

"Bocsánatot kérünk, Örményország" - Facebook-csoportok alakultak

Magyar és angol nyelvű Facebook-csoportok alakultak azért, hogy a magyarok bocsánatot kérjenek Örményországtól az azeri baltás gyilkos kiadásáért. Egy a közösségi oldalon terjedő petícióban pedig azt kérik Orbán Viktortól, tisztázza a szerepét ebben a diplomáciai ügyben.

 

"Mi, magyarok, BOCSÁNATOT KÉRÜNK Örményországtól, amiért Magyarország kiadta hazájának az azerbajdzsáni gyilkost, aki baltával ölte meg örmény diáktársát, és akit most nemzeti hősként ünnepelnek hazájában" - ez olvasható az augusztus 31-én létrejött, Bocsánatot kérünk, Örményország - Hungarians are sorry, Armenia elnevezésű Facebook-csoport mottójában.

Egy másik, hasonló oldal címe a következő: Hey, Armenia, sorry about our Prime Minister (Örményország, bocsánatot kérünk a miniszterelnökünk miatt). Itt a létrehozók azt írják, szeretnék megmutatni, hogy nem értenek egyet azokkal az eszközökkel, ahogy Orbán Viktor irányítja Magyarországot.

http://bit.ly/RyVnVX

A magyar hatóságokat kritizálja Azerbajdzsán

Ilham Aliyev elnök személyes közbenjárásának köszönhető, hogy Magyarország kiadta Azerbajdzsánnak Ramil Safarovot - mondta Fuad Alasgarov, az azeri elnöki hivatal rendvédelmi szervekkel való együttműködésért felelős osztályának vezetője a News.az azeri hírportálnak adott interjújában. Alasgarov arról is beszélt, hogy a magyar hatóságok eljárási szabálytalanságokat vétettek az ügyben.

http://bit.ly/RyVyjZ

Show, hisztéria: az azeri külügyminiszter szerint jogszerű volt Safarov kiadatása

Az azerbajdzsáni külügyminisztérium szerint jogszerű volt Safarov kiadatása, az örmények reakcióját pedig hisztérikusnak nevezte.

http://bit.ly/RyVGjz

"Jajj" - Gyurcsány az azeri botrányról

Magyarország tisztessége eladó - Gyurcsány Ferenc szerint ezt üzente a kormány a világnak, amikor szabadon engedett egy gyilkost annak reményében, hogy Azerbajdzsán a gesztusért majd finanszírozza Magyarországot - olvasható a volt miniszterelnök Facebook-oldalán. A politikus bejegyzésében kifejti: "Orbán velünk szemben mégis megtette. Miért? Mert remél valamit. Pénzt, sok pénzt. A hírek szerint pár milliárd dollárt. De ócska."

http://bit.ly/S9Oocy

Hogy érzed magad, János?

Full-ázsiai külpolitika.

Értesüléseink szerint a magyar kormány hétvégén is dolgozó személyzete (amelyik egyénre pontosan megegyezik a hétköznap is munkát végző körrel, úgymint takarító néni, portás bácsi, sofőr, pszichológus) sikerrel beszélte le Hajdu Jánost,  a Terrorelhárítási Központ főigazgatóját, hogy sajtótájékoztatón jelentse be: a  TEK áll az azeri fogoly kiszabadítása mögött.

http://bit.ly/S9OxwN

"Baltásorbán": megjelentek az első mémek a neten az azeri botrány miatt

Megjelentek az első mémek az interneten, amelyek azt figurázzák ki, hogy Magyarország pénteken kiadta Azerbajdzsánnak a korábban életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Ramil Safarovot. Az eset miatt Örményország megszakította diplomáciai kapcsolatait Magyarországgal. Fotók.

http://bit.ly/S9OCjU

Megint tüntettek Jerevánban a magyarok miatt

Több százan tüntettek szombaton délelőtt Jerevánban a külügyminisztérium épülete és Magyarország tiszteletbeli konzuljának irodája előtt.

A mintegy háromszáz fő - elsősorban fiatalok - amiatt tiltakozott, hogy a magyar hatóságok Ramil Safarov azeri katonatisztet kiadták Azerbajdzsánnak.

http://bit.ly/S9OHnV

Felfüggesztették, vagy megszakították a magyar-örmény diplomáciai kapcsolatot?

Eltérően fogalmaztak az örmény és orosz hírforrások az örmény-magyar diplomáciai kapcsolatok felfüggesztéséről - derül ki az örmény és az orosz sajtóban megjelent beszámolókból. Egyesek megszakításról, mások pedig felfüggesztésről írnak. A szakértő szerint nincs különbség.

http://bit.ly/S9OMb6

Azeri-ügy: Kovács összehívná a külügyi bizottságot

Kovács László, az MSZP külügyi kabinetének vezetője az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnökeként kezdeményezi a parlamenti testület rendkívüli ülésének mielőbbi összehívását, és arra a kormány illetékeseinek meghívását.

Kovács László szerint tisztázni kell az ország megítélésének komoly károkat okozó lépések hátterét, és a kormány szándékát a tanulságok levonására.

http://bit.ly/S9OSiX

Azeri-botrány: a Jobbik a kormánnyal ért egyet

Ramil Sahib Safarov azerbajdzsáni katonatiszt kiadatása Bakunak teljes mértékben a nemzetközi joggal összhangban történt - jelentette ki Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese, a parlament külügyi bizottságának alelnöke.

Gyöngyösi Márton azt mondta: az örmény reakciókat túlzónak és hisztérikusnak tartják, egyben elítélik a magyar konzulátus megostromlását és a magyar zászló meggyalázását örmény részről.

http://bit.ly/S9P41y

MSZP: Titkos paktum Safarov átadásáról?

Az MSZP több képviselője kezdeményezi az Országgyűlés alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottsága rendkívüli ülésének összehívását az azeri gyilkos Azerbajdzsán részére történt átadása miatt.

http://bit.ly/S9QB81

'Szégyen Magyarországra!'

Felhördült a netes közösség az azeri baltás gyilkos kiadatásán

Shame on Hungary!, vagyis Szégyen Magyaroroszágra! - ezzel az üzenettel árasztották el a Safarov kiadása miatt háborgó netezők a közösségi oldalakat.

http://bit.ly/S9QHwm

Kaukázus az unióban: a Safarov-döntés következménye az országra

Alig néhány óra alatt világbotránnyá dagadt egy egyszerűnek tűnő átadási kérelem végig nem gondolt, ostoba teljesítése, aminek következményei beláthatatlanok, bár annyi már most is biztos: Magyarország mérhetetlen politikai és erkölcsi veszteséggel számolhat.

http://bit.ly/S9QMjt

Magyar zászlót égetnek Jerevánban, Navracsicsék szabadkoznak

Több százan tüntettek szombaton délelőtt Jerevánban a külügyminisztérium épülete és Magyarország tiszteletbeli konzuljának irodája előtt. Azért tiltakoztak, mert a magyar hatóságok átadták Azerbajdzsánnak a gyilkosság miatt jogerősen életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt Ramil Safarov azeri katonatisztet. Az örmény társát alattomosan megölő férfit hazatérve azonnal kegyelemben részesítette az elnök. A magyar kormány közleményben próbál tüzet oltani.

http://bit.ly/S9QR6O

Orbánnal állapodtak meg a baltás gyilkos kiadásáról

Kiderült, mennyire volt "transzparens" Ramil Safarov átadási procedúrája: egy éven át folytattak titkos tárgyalásokat, a magyarokkal végül Orbán Viktor nyári azerbajdzsáni látogatásán állapodtak meg.

http://bit.ly/S9QSrx

A Fidesz lezártnak tekinti a Safarov-ügyet

Nemzetközi jogilag rendezettnek és lezártnak tekinti a Fidesz az azeri kiadatás ügyét.

http://bit.ly/S9QUj4

Azeri kiadatás: Navracsics lemondását követeli a DK

A Demokratikus Koalíció (DK) követeli Navracsics Tibor igazságügyi miniszter lemondását, és kezdeményezi az Országgyűlés külügyi bizottsága rendkívüli ülésének azonnali összehívását.

http://bit.ly/S9R2yU

Azeri befektetésért adták ki Safarovot?

Az LMP szerint a magyar kormány magyarázattal tartozik az Azerbajdzsánnak kiadott gyilkos ügyében, az ellenzéki párt együttérzéséről biztosította az örmény népet.

http://bit.ly/S9R4qx

Otthon már elő is léptették az azeri gyilkostWeblap látogatottság számláló:

Mai: 50
Tegnapi: 77
Heti: 127
Havi: 2 704
Össz.: 367 867

Látogatottság növelés
Oldal: Eladta OV az országot, azeri gyilkosról
Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész! - © 2008 - 2021 - olvass-nezz-lass.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »