Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész!

Mottó: "Nincs kegyetlenebb zsarnokság, mint az, amelyik a törvények nevében, a jog színeiben cselekszik. Amely éppen azokkal az eszközökkel végez áldozataival, amelyek megmentésüket kellene, szolgálják."

2014.04.10. A SZERKESZTŐ HATÁROZATLAN IDEJŰ SZABADSÁGOT VESZ KI!

Itt is kicsit csokorba szedtem, hogy egyben legyenek olvashatóak a cikkek, tanulságosak!

Tovább kellene lépni, még mielőtt belekeseredünk ebbe a helyzetbe, mely sem nem végzetes, sem nem tragikus - elvesztettünk egy menetet a politikai boxmeccsen, de talpon vagyunk...

MERRE VAN AZ ARRA

Hát itt állunk most, mint vert hadak, úgy érezzük magunkat, mint kutya a kútban.
Vezéreink valamilyen félreeső helyen a sebeiket nyalogatják, a választó meg áll, mint vőfély a lakodalomban, és tanácstalanul néz maga elé.
Kisvártatva megfogadja, hogy ő ezekre az idiótákra soha többé nem adja a szavazatát, mint ahogy ezt már megfogadta egyszer négy évvel ezelőtt is, hogy aztán négy év múlva ezt is elfelejtse, és töretlen hittel és dús reményekkel húzza be az ikszet valamelyik párt mellé.

http://tinyurl.com/ol7osjy

Alkalmasak a demokratikus oldal pártjai győzelemre?
Hogyne, hiszen ha a Forma-1-be benevezünk egy taligát és a többi jármű hirtelen lerobban, elméletileg nem kizárt a győzelem, csak hát ennek a valószínűsége, ugye...

PÁRTÜTÉS

Nyerhettünk volna egyáltalán?
Ez itt a kérdés, hiszen ha ludaskását szeretnénk főzni, annak is vannak feltételei, előfeltétele elsősorban a liba, aztán a szakács, a kondér, miegyéb - a recept csak a végefelé lesz fontos.
Ha választást szeretnénk nyerni, annak is vannak feltételei, melyek között előkelő helyen szerepelnek a pártok, normális helyeken ugyanis pártok között kell választani, csak nálunk és Belső-Ázsiában divat a választás egy eszement szociopata és az emigráció között.

http://tinyurl.com/p3hbfwl

Ha utat tévesztünk, korrigálni kell...

ÚJRATERVEZÉS

Ha elrontod az útvonalat, a GPS korrigál.
Újratervezés, mondja, mert bár az úttévesztés nem öröm, de a korrekcióra mindig van lehetőség.Választásokat nem egy nap alatt nyer vagy veszít el egy párt, pártszövetség vagy bármely politikai formáció.

http://tinyurl.com/pn8pgk7

Tekintettel a monoklikra a szemünk alatt, sajgó sebeinkre, törött bordáinkra, meg, hogy kipihenhessük az ütéseket, ma nem írok posztot. hanem a 2010-es választás utáni hét termését ajánlom figyelmetekbe, sok az aktualitás.
Aztán majd holnap este nekiveselkedek a folytatásnak, merthogy az élet nem áll meg, mi tudja, mit hoz a holnap?

NINCS MIT ÜNNEPELNI?...

+6Ó...

FELKÉSZÜLTEN A KORMÁNYZÁSRA...

HETI HETES...

LÁZADÁS...

SEBNYALOGATÓ...

MINDEN VÉG VALAMINEK A KEZDETE...

http://tinyurl.com/ofxzna2

SOKAT TENNI HOLNAPIG MÁR NEM LEHET, - DE AMIT MÉGIS, AZT AZÉRT TEDD MEG!+

AKI HAZUDIK

Ilyen gyermekmondóka-szerű bölcsességek jutnak az eszébe az embernek: Aki hazudik, az lop is, aki lop, az csal is…
Merthogy ez a kampány a maga tömény valóságában mutatta meg a Fidesz – pontosabban Orbán Viktor leglényegét.
Két változat képzelhető el vele kapcsolatban: vagy egy maga kreálta álomvilágban él és azt fogadja el valóságnak, vagy csak egy hazudós kis pondró, aki pontosan tudja, hogy mit csinál, de miután semmiféle erkölcsi gátlása nincs, így tudatosan veszi hülyére bambaképű híveit, akik bele vannak ájulva nagyeszű vezérük szent seggébe.

http://tinyurl.com/m3ogaa7

Pupu Blogja

"Én egész népemet fogom
Nem középiskolás fokon taní-tani..."

József Attila:


Tanultátok a számokat?

Bizony számok az emberek is,
mintha sok 1-es volna az irkában.
Hanem ezek maguk számolódnak
és csudálkozik módfelett az írka,
hogy mindegyik csak magára gondol,
különb akar lenni a többinél
s oktalanul külön hatványozódik,
pedig csinálhatja a végtelenségig,
az 1 ilyenformán mindig 1 marad
és nem szoroz az 1 és nem is oszt.

Vegyetek erőt magatokon
és legelőször is
a legegyszerűbb dologhoz lássatok-
adódjatok össze,
hogy roppant módon felnövekedvén,
az istent is, aki végtelenség
valahogyan megközelítsétek.

Pupu Blogja

Április négyről szóljon az ének - meg nyolcadikáról.
Meg a magyar nép mentalitásáról, a sajátos magyar néplélekről, az igazságról, a szabadságról, meg a józan észről...

FELSZABADULÁSOK

Éljen április negyedike!
Évtizedeken keresztül ünnepeltül minden évben, emlékezve arra a napra, amikor 1945-ben Magyarország területén befejeződött a háború.
„Battonyától-Nemesmedvesig” – mondtuk, és tudtuk, hogy a dátum fiktív, hiszen egy háború soha nem érhet véget egyik napról a másikra.

http://tinyurl.com/kkfr49t

Pupu Blogja

Rogán Tóni megbukott a vagyonbevallásával.
Talán javasolni kellene, hogy az ügyét egyben kezeljék Varga Mihály és Simon Gábor ügyével és mindegyikükkel fizettessék vissza a képviselői és polgármesteri, miniszteri jövedelmét első hazudós vagyonbevallásának dátumáig visszamenőleg.
És van ott két offshore cég is a Pasa Park tulajdonosai között - ugyan kik a valódi tulajdonosok?
Mennyi érdekesség...

TÓNI PASA TETŐKERTJE

…Egy rendes pasa a Pasaréten lakik, ott is a Pasa Park névre hallgató lakóparkban, együtt a többi pasákkal, és maga a lakópark is pasák tulajdonában van, egyetlen kivétel Schmitt Mária, aki nem pasa, - ő valószínűleg odaliszk.
Mindenesetre jobb is az, ha nem a gondjaira bízott kerületben lakik a szandzsák feje, mégis kellemetlen lenne, ha alattvalói látnák, amint az orrát túrja, vagy az asszonyt csicskáztatja.
Akinek egyébként szintén van egy lakása – állítólag Tóni Pasa szomszédságában – felesben Tóni pasa feleségének és az Altóni feleségének nevén….

http://tinyurl.com/c732nqn

Pupu Blogja

KIK VOLTAK AZOK A HATÓSÁGI EMBEREK (RENDŐRSÉG? NAV? TEK?) AKIK WELSZ TAMÁST AUTÓKÁZTATTÁK?
ÉS VAJON Ő SÉTÁLT-E A RENDŐRAUTÓHOZ, VAGY KÉT JÓBARÁT TÁMOGATTA A FÖLDTŐL TÍZ CENTIRE ELEMELVE KIFELÉ A LAKÁSBÓL?
JÖTT MÁR HAZA HALOTT NAGYMAMA IS AUTÓBAN SKÓCIÁBÓL - ÉRD, AHOL WELSZ LAKOTT, KÖZELEBB VAN...
ÉS MIÉRT NINCS MÉG ŐRIZETBEN A SZÁMLANYITÁST ÜGYINTÉZŐ BANKTISZTVISELŐ, KI FELÜGYELI A NYOMOZÁST ÉS KI VEZETI?
EZ AZÉRT NEM EGY TYÚKLOPÁSI ÜGY...

Na, most mi van Simon számlájával?

Ugyanazon a napon rakott be Welsz Tamás egyik barátja egy, a Simon Gábor adataival, de álnéven, afrikai útlevéllel nyitott budapesti bankszámlára pénzt, amikor az egész sajtó az MSZP volt elnökhelyettesét üldözte. 

http://tinyurl.com/pb4bep2

Orbán avatott, most éppen az új oktatáspolitika zászlóshajóját, a Ludovikát.
Róbert bácsi ínségkonyhájának sikeres újjáélesztése után haladunk döngő léptekkel a múltba, lesz ebből még - mint Horthy rendszerében - akár deresrehúzás is!

Ludovika

Mecsoda maglepetés, éppen mostanra készült el a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, leánykori nevén a Ludovika campusa a volt Kun Béla téren.

Az intézmény Orbán szándéka szerint az „átalakított felsőoktatás zászlóshajója" lesz, igaz nem Bismarck osztályú csatahajó, inkább csak egy Hapci osztályú propeller, de azért egy kisebb zászlót el fog bírni.
Már csak azt kell eldönteni, hogy az a zászló a trikolór legyen, vagy legyen inkább vörös csíkos, mint egy divatmodell zebra, de ez nagyban függ a választások kimenetelétől is

http://tinyurl.com/qbyzrfq

Pupu Blogja

Jó volt ez a rendezvény, jó döntés volt megtartani, kell az nagyon, hogy érezze mindenki, hogy nincs egyedül, nem csak ő helyteleníti a mai közállapotokat...

NAGYGYŰLÉS UTÁN, VÁLASZTÁS ELŐTT

Ott voltunk az Operánál, sokan, bizakodó hangulatban, zengett az Orbántakaroggy, a technika remek volt, a hangosítás hosszú ideje a legjobb, mindent tisztán lehetett érteni, amit a szónokok elmondtak.
Sütött a nap, mindenki tudta, hogy az övéi között van, kellemes volt az idő, ilyen körülmények között könnyebb elképzelni, megelőlegezni, elhinni a közelgő sikert, mint szélviharban,-  nem volt ez egy rossz döntés…

…Hát csak optimistán, lelkesen, hatékonyan, már csak öt nap, és a hatodikon bevéshetjük a jelet a szavazólapra.
Az "X" jelen esetben bibliai jelentéssel is bírni fog: „Mene, mene tekel ufarszin!” – megmérettél és könnyűnek találtattál!
Nagyon könnyűnek…

http://tinyurl.com/m9cq84b

Pupu Blogja

Ma nem volt tétje a gyűlésezésnek, a hívők megcsodálták az Élő Istent, aki kitárta felettük óvó karjait, csak hazafelé vették észre, hogy a pénztárcájuk ma is könnyebb lett.
Holnap nagyobb a tét, erőt kell mutatnunk, hát akkor húzzunk bele!

BESZÉLŐ SZERSZÁMOK

Miután délelőtt késsel támadtak egy szocialista aktivistára délután nekilódult a beszélő szerszámok Békemenete, hogy megtekinthesse az Úrfelmutatást.
Az Úr meg is jelent annak rendje és módja szerint az ő régi dicsőségének színterén, és elmondta az ő négyszáz busszal érkező népének a szokásos léleköblögető dumáját, majd bejelentette, hogy további négy évig szeretné még boldogítani az országot….

… Mindenesetre, ha vonzani szeretnénk a bizonytalanokat, akkor nem lehet teszetoszáskodni, nem lehet finnyáskodni és fel kellene adni az „ezek mind egyformák, el se megyek szavazni” hazug elvét…

… Holnap pedig ott kell lennünk az Opera előtt, és ha már ott vagyunk, hát lehet kedveseket üzenni a hatalomnak, hisz olyan szépen hangzana a Tolvajok! a Maffia! meg a Diktátor!, esetleg a Gyilkosok! kedveskedés - százezer torokból…

… Ezek ellen kell holnap tüntetnünk, hogy lássák, nem csinálhatnak azt velünk, amit akarnak.
Találkozzunk hát holnap az Opera előtt, legyünk ott mindahányan együtt, egymásért, a gyermekeinkért, a hazánkért!

http://tinyurl.com/o8a9wre

Pupu Blogja

Orbán tömeggyűlést tartott a négyes metró átadása tiszteletére.
Kitiltotta az átadásról az építőket, azt meg a demokrácia tiszteletére.
Mit mondjak, Chuck Norris azért bátrabb...

BIZTONSÁGI KOCKÁZAT

Orbán két hónapja mást sem csinál, csak avat és átad.
Ha kész van valami, ha nincs, mindegy - csak azt a látszatot lehessen kelteni, mintha alkotott volna valamit a nevével fémjelzett rablóbanda, de nehezen megy, jaj, de nehezen!...

… Ami azt illeti, lehet, megmerényelték volna a Kedves vezetőt, mikor beült az automata szerelvény vezetőfülkéjébe, ahol boldogan berregett és kattogott, mint hajdan kiskorában a trágyahordó talicskában – már csak ezért is megérte megépíteni a vonalat.
Ez azért lehangoló, ezt a paranoiás pszichopatát ültetni a magyar miniszterelnök székébe, nagy szégyen lenne.
Ez az ember fél a néptől, retteg a magyaroktól.
Gondolom, az viselhette meg, hogy a metró-szerelvény fölött nem repülhet harci helikopter, így aztán a mérgezett denevérek bármikor támadást intézhetnek felséges személye ellen.
Gondoljátok ezt végig – aztán szavazzatok…

http://tinyurl.com/q94fwy5

Pupu Blogja

Gyurcsány őszödi beszédénél Welsz Tamás volt a hangmérnök, Rózsa Flores volt a logisztikai igazgató és szerintem a zenei rendezőt Orbán Viktornak hívták.
Kettő közülük már halott.
Ha nem akarod, hogy a te neved ne szerepeljen a névsorban, neked kell olvasnod a listát - mondá a Török Szultán Rejtőnél.
Errefelé meg éppen névsorolvasás van...

A HANGMÉRNÖK

Az utolsóelőtti (az utolsót Viktornak hívják…) magyar polihisztor elhunyta után derült csak ki, hogy voltak rejtett képességei is.
A Népszabadság információi szerint Welsz Tamás ugyanis hangmérnökként dolgozott abban a csapatban, amely az MSZP megbízásából 2006 nyarán rögzítette Gyurcsány Ferenc őszödi beszédét.

Csodálatos ez a mi világunk, a létező világok legjobbika, melyben olyan dolgok esnek meg rendszeresen, hogy ha könyvben olvasná, akkor Alice Csodaországban hívhatná a csodadoktort a nyuszi barlangjába, mert az irigységtől ágynak esne.

http://tinyurl.com/mrm9tey

Pupu Blogja

Bizonyára mindenki elspekulál azon, hogy milyen országban szeretne élni, de nem mindenki ír blogot.
Na, akkor most visszaélek vele...

PuPu ORSZÁGA

Az a baj, hogy elkötelezett vagyok.
Nem egy adott párt mellett, nem egy tételes eszmerendszer mellett, hanem egy álom mellett, melyet magamnak álmodtam meg arról, hogy milyen életet szeretnék magamnak, a leszármazottaimnak, a barátaimnak és politikai ellenfeleimnek, az országnak.
Nem egy túlcizellált álom ez, nincs sehol sziklaszilárd pontokba szedve, inkább olyan, mint egy impresszionista festmény, hagy teret a fantáziának, az ötleteknek.

http://tinyurl.com/os9n5fk

Pupu Blogja

Riszálom úgyis, úgyis

Csak nem Madagaszkáron, pedig ott legalább Benyovszky grófra lehetett volna hivatkozni, hanem Szaúd-Arábiában, ebben a fundamentalista arab államban, ahol nincs alkotmány, a jogrendet pedig a Saria testesíti meg a  maga szelíd előírásaival, például a tolvaj kezeinek levágásával.

http://tinyurl.com/m2z6bu3

Pupu Blogja megosztott egy hivatkozást a(z) használatával.

Hihetetlenül jó írás, olvassátok el mindenképpen, megéri!

Gondolatok egy minden gyanú felett álló kampány 36. napján

Kezdem azzal, hogy egy szavát sem hiszem el az eddigi híreszteléseknek. Akkor sem, ha esetleg ezek egyik másik eleme majd egyszer mégis valósnak bizonyul. Ma még semmit nem hiszek el. "Ezeknek" különösen nem!

http://tinyurl.com/l7qq2y9

Pupu Blogja

Menczer Erzsébet készül a budapesti olimpiára, ketrecharcban fog indulni, ha minden igaz.
Jó lenne ezeket mind, egytől-egyig ketrecben látni, hát tegyünk róla!

POFON A DEMOKRÁCIÁNAK

Hogy pofon volt-e, nem tudom, lehet, hogy inkább egy balegyenes, vagy egy paraszt-lengő, ki tudja?
Tán maga Menczer Erzsébet sem, hiszen nem egy Miló Viktória, hogy szakszerűen intézze el ellenfeleit, ő – valószínűleg – csak lelkes amatőrként kezdte el püfölni politikai ellenfelét, aki egy kampány-kitelepülés alkalmával túl sok helyett vett el a térből és hangosan bömböltette a zenét.
Ott, ahol ő akarta betölteni a teret és ő akarta bömböltetni a zenét, merthogy ott és akkor ő maga volt a FIDESZ, és azt tudnunk kell, hogy csak a FIDESZ!

http://tinyurl.com/ngkax4j

Pupu Blogja 

Nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani.
De ha egy párt mégcsak nem is tisztességes, akkor az akarhat akárminek is látszani, akkor is csak maffiának látszik...

Jégcsákány

Már az is jellemző, hogy senki nem hisz a természetes halál lehetőségében, mindenki a hatalomra gyanakszik, miután Welsz Tamást egy rendőrségi gépkocsiban érte a halál.

Ha infarktusa vagy agyvérzése volt szegénynek, akkor meghalhatott volna előbb vagy később is fél órával, ez igazán csak a sors lutrija, de az Úr úgy rendelkezett, hogy haljon meg a rendőrautóban, teret nyitva ezzel mindenféle szépencizellált összeesküvés-elméleteknek.

Tovább rontott a helyzeten az a minapi eset, mikor meghalt egy Komáromi András nevű üzletember, a Welt 2000 Kft. volt tulajdonosa. 
Ő volt a jogtulajdonosa cége legfontosabb termékének, az EMIR-nek. 
Ez az a szoftver, amelyik Magyarország EU-csatlakozása óta kezeli a brüsszeli pénzek pályáztatását és elosztását.

http://tinyurl.com/kj2pvbg

Pupu Blogja megosztott egy hivatkozást.

Valaki mutathatna már Lázárnak egy autópálya-térképet!
Aztán magyarázza el neki, hogy ha a határ túloldalán a sztráda a csordanyomba torkollik, akkor annak semmi pozitív hozadéka nem lesz.
Viszont ha jó viszonyt alakítunk ki a szomszédokkal, akkor azok a saját autópályáikat elhozhatják a határig, és akkor talán el lehet majd jutni autópályán Székelyföldre, Románia egyik fontos és számunkra felettébb kedves régiójába.
És akkor mindenki tapsol.
Ellenben egy kézzel nem lehet tapsolni.
Lopni lehet, tapsolni nem...

Lázár a határig vinné a sztrádákat

Hódmezővásárhely - Az Európai Unió támogatásával 2014 és 2020 között az autópályákat el kell vinni a határig, a Kárpát-medence magyarsága felé – jelentette ki Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár pénteken egy vásárhelyi lakossági fórumon.

http://tinyurl.com/mymxjdf

Pupu Blogja

De szép is lenne, ha azért lenne ilyen csendes ez a kampány, mert az Orbán rendszer összes áldozata otthon forralná a bosszút!

Demokraták, hazaffyak, nácik

Ez a választék, ha le akarjuk egyszerűsíteni a pártok ideológiáit.
Már amelyiknek van ideológiája, mert sok pártnak nincs, de ez nem tűnik túl nagy bajnak, hiszem többségüknek programja sincs.

http://tinyurl.com/nolfqc3

Pupu Blogja

Alföldi Róbert története.
Meg kell hallgatni, aztán lehetne gondolkodni azon, hogy hogyan lehetne ezt a gondolkodásmódot társadalmi méretekben elterjeszteni...
http://hvg.hu/kultura/20140318_Alfoldi_robert_nyitottak_vagyunk

 http://tinyurl.com/q8w4qko

Pupu Blogja

Hende türelmetlen.
Vagy nem ismeri az ügyészség ütemtervét.
Vagy a naptár idegen neki...

VADAI VAN SORON

Nekem már a kardlengetésnél is gyanús volt, amikor pedig bevajazott cipőkanál segítségével felhúzta a fejére a Gripen-vadászpilóták sisakját, rettenetesen kellett röhögni, mert felidézte Pozsgayt, aki utolsó politikai tetteként egy autóversenyző sisakjával tette ugyanezt.

http://tinyurl.com/nxm3uyd

Pupu Blogja
Aranyszájú Szent Viktor szózatot intézett népéhez!

Gyáva népnek nincs hazája!
De persze mi bátrak vagyunk, fejjel megyünk a falnak...

ELFÚJTA A SZÉL

Szép beszéd volt.
Ahogy kikacsázott a Múzeum elé, mindjárt látszott rajta, hogy ő Kossuth Lajos méltó örököse, már ami az árvák elsikkasztott pénzét illeti.
De a csillagok állása kedvező volt számára, hiszen az árvák ott álltak körülötte, tapsoltak és örültek, mert ilyen hazaszeretettől duzzadóan még senki nem lopta meg őket.

http://tinyurl.com/k5k895p

Pupu Blogja

Éljen március tizenötödike, éljen a tavasz, a megújulás!

 MAGYAR ÜNNEP

Olyan igazán magyar ünnep ez a mai.
Legfőképpen azért, mert egy olyan eseményt ünneplünk, amelyik tulajdonképpen meg sem történt, ami történt az nem úgy történt, melynek jelentősége gyakorlatilag nulla volt, de melyet minden korban minden hatalom iparkodott kisajátítani.

http://tinyurl.com/ocojshw

Pupu Blogja

Hogy mondjon le, az természetes lenne egy jogállamban, de ez nem jogállam.
Amit viszont hiányolok, azt a rendőrségi feljelentés államtitoksértés miatt, merthogy egy ilyen akción az állam ezer simonnyit és kétezer hagyónyit bukik, ez pedig a mi zsebünkre megy.
Egy ilyen információ veszteségéből fel lehetne számolni a gyermekéhezést, téli tüzelőt lehetne adni a vidék szegényeinek, itt pedig nmég az egyéni haszonszerzés lehetősége sem kizárt...
Kormányváltók, hol a feljelentés?:)

Előkerült az apróbetűs rész az Orbán-Putyin paktumból

Nem egészen úgy, nem egészen akkor és nem egészen annyit fogunk fizetni azért a 10 milliárdos orosz hitelért, amiből Paks II. épülhet, de egyébként minden stimmel...

http://tinyurl.com/pktmm33

Pupu Blogja:

Az oroszok közlékenyebbek, mint Orbán.
Mondjuk nem csodálom, ők hasznot hajtanak a hazájuknak, Orbán meg éppen kiárulja.
Vagy el.

ATOMCSAPÁS

Az orosz kormány közzétette a paksi atomerőmű bővítésére vonatkozó hitelszerződés részleteit, a dokumentumból egy rendkívül kemény és Magyarország számára egyoldalúan hátrányos konstrukció olvasható ki – írja a Népszabadság….

…A legszomorúbb az egészben, hogy a média kussol.
Mindenről szó van benne, a Gyurcsány állán felfedezett pattanásoktól Columbo hadnagy Budapesten nélkülözhetetlen szobráig, de erről a megállapodásról, melyet az alcsúti csüngőhasú mindenféle szakmai és politikai egyeztetést elmellőzve, országgyűlési felhatalmazás nélkül írt alá, erről az ATV-n kívül nincs szó, ott is csak ingatják a fejüket a szóvátevők, mintha a Wartburg kalaptartóján ülnének.
Zuschlagról van szó, meg Gyurcsány mitesszereiről.
A Közgép napi másfél milliárdot keresett eddig az Orbán-kormány regnálása idején.
Ezután hármat fog keresni.
Milliárdot.
Naponta.
Megérdemeljük a sorsunkat…

http://tinyurl.com/nl6ey9z

Pupu Blogja:

Nincsenek programok.
Viszont pártok vannak, mint égen a csillag.
Politikus is van, mint úsztatóban a liba, csak szárnyalni tud kevés közülük.
És ott a szarka is, a nagy fészekrabló.
Mi lesz ebből...

Programok, pártok, poliltilkusok

Jópofa ez a kampány.
A világon ilyen sehol máshol nincs, ideje lenne felvenni a hungarikumok közé.

A liberális klubban Kunczéval beszélgetett Gyurcsány, ott azt fejtegette, hogy „kétfajta kampány van.

http://tinyurl.com/kxu8ygh

Pupu blogja:

Köszönöm Pupu Blogja-nak és Gábor Szabó-nak, hogy ma mindketten meleg szívvel emlékeztek meg önkéntes segítőinkről. Különösen szívügyem ez a téma, hiszen a saját munkám sem érne fabatkát sem, ha nem lennének önkéntes kollégáim, akik bármikor képesek - fáradtságot nem kímélve - időt szakítani bármilyen feladat elvégzésére. Akik teszik ezt önzetlenül, bátran, időjárástól, távolságtól és sokszor egészségügyi állapotuktól függetlenül azonnal az első hívószóra. Vagy már azt megelőzve. Ha valami, akkor ez igazán tiszteletet érdemel. Köszönöm!

http://tinyurl.com/nocpl2h

Pupu blogja:

Szégyen, ahogy a cigánygyilkosságok ügyét kezeli a kormány, kampánytémává silányítva azt...

Mennyit ér egy halott cigány?

Hetvenmillió forint kártérítést fizet a kormány a cigánygyilkosságok áldozatainak, tudhattuk meg a napilapokból.

Valahol azt olvastam, hogy harminchét ember között oszlik meg az összeg, ami soknak éppen nem mondható, habár az nem tiszta, hogy az áldozatok hozzátartozói vagy a túlélők számíthatnak-e újabb összegre egy esetleges bírósági ítélet folyományaképpen, vagy ez akkor most előleg, plusz pénz vagy mifene is tulajdonképpen?

http://tinyurl.com/k5a292c

Ki az utcára!

Rengeteg dolog történik körülöttünk, de valahogy mégsem történik semmi.

Mintha egy mocsárban vergődne az ország, mintha mázsás sárkoloncok húznának vissza meg lefelé - ilyen rossz morális állapotban Rákosi óta még soha nem voltunk.

A kormánypárt azt erőlteti, hogy Magyarország jobban teljesít, csak azt nem mondja meg, hogy mihez képest, mert ha a II. Világháború utáni Magyarországhoz mérjük, akkor eléggé elszomorító a kép.

http://tinyurl.com/oo74v3v

SOK BOLDOGSÁGOT MINDEN NŐNEK, NÉLKÜLETEK MINEK IS ÉLNÉNK?

Latabár Kálmán-Latabár Árpád: Kálmán I.-Csárdáskirálynő-A lányok, a lányok

http://youtu.be/3XCcCueTgNo

Pupu Blogja

Ma 93 éve, 1921.03.08.-án született Romhányi József, akire emlékezzünk mély tisztelettel egy Pupuékhoz írt versével...

http://www.youtube.com/watch?v=w2pPua-9yHw

 Pupu Blogja

Ma egy Zuschlag nevű közügyektől eltiltott uralta a sajtót.
Reklámszatyorról mesélt, meg Jani és Peti kalandjairól a magyar politika dzsungelében.
Minden dicsőséget kisajátított magának, pedig az akkori felállás szerint a dicsőség egyharmada Petié volt...

BOMBÁK BAMBÁKNAK

Már megint a Fidesz tematizálja a közbeszédet.
Mint írják a lapok, a kampány hátralevő részére beígért két kommunikációs bomba közül az egyiket nagy szorgalmasan fel is robbantotta, bevetette a Zuschlag nevű csodafegyvert.
Mit mondjak, a Simon-ügyhöz viszonyítva ez olyan, mintha Tibbets ezredes az Enola Gay bombateréből  az atombomba után ledobott volna még egy zacskó gumicukrot is Hirosimára.
Simon ügye rengeteget ártott és árt az ellenzéknek, miközben Zuschlag daliás léptekkel elmehet a francba a reklámzacskójával, mögötte verhetik a díszlépést fideszes cimborái.

http://tinyurl.com/nk7ykd8

Pupu Blogja megosztott egy hivatkozást.

Hej, ha tudnánk valamiből is tanulni!
Ha képesek lennénk a világot olyannak szemlélni amilyen, és olyannak értékelni az embereket, mint amilyenek!
Nézzétek meg apáitokat, nagyapáitokat, hajdani és mai hőseiteket, idoljaitokat és szomorodjatok el.
És meg ne próbáljátok a gyerekeiteket is ilyenekké nevelni!

Voltak, akik szerették

Régen volt, hogy' is volt? Furcsa ma visszanézni a Sztálin halála (1953. március 5.) alkalmával készített filmet. Elhitték mindazt az emberek, ami az alábbi filmben elhangzik? Nem hiszem. Kevéssel több mint három év múlva Budapest forradalmi lázban ég és fegyverrel harcolnak a szovjet hatalom ellen. Aztán alig fél év elmúltával május elsején százezres tömeg élteti a proletárdiktatúrát. Viharos időket éltek szüleink. Megmondták nekik mit és hogyan kell. Ma sem sokat kérdeznek. De legalább nem jár hajnalonként a lefüggönyözött fekete autó és költözködni se kell, s a határok is nyitva.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 77
Heti: 125
Havi: 2 702
Össz.: 367 865

Látogatottság növelés
Oldal: Puputól !!!!!!!!!!
Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész! - © 2008 - 2021 - olvass-nezz-lass.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »