Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész!

Mottó: "Nincs kegyetlenebb zsarnokság, mint az, amelyik a törvények nevében, a jog színeiben cselekszik. Amely éppen azokkal az eszközökkel végez áldozataival, amelyek megmentésüket kellene, szolgálják."

"Nincs kegyetlenebb zsarnokság, mint az, amelyik a törvények nevében, a jog színeiben cselekszik.
Amely éppen azokkal az eszközökkel végez áldozataival, amelyek megmentésüket kellene, szolgálják."(Montesquieu
)

“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom.
Amikor a kormány fél az emberektől, az demokrácia." (Thomas Jefferson)

2014.04.06. A SZERKESZTŐ HATÁROZATLAN IDEJŰ SZABADSÁGOT VESZ KI!

ATV

Alföldi Róbert

Akkor is magyar vagyok, ha nem szavazok egy bizonyos pártra - ezt Alföldi Róbert mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Nemzeti Színház volt igazgatója szerint egy érzelmi hit működteti az ország egy jelentős részét, akiknek nem számítanak a tények.

http://tinyurl.com/nnw9lnp

Bokros Lajos

Magyarországon szennyes és torz a politika - ezt Bokros Lajos mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Modern Magyarország Mozgalom elnöke szerint a politika alapvetően nem egy negatív fogalom, egy demokráciában pedig különösen nem az, de Magyarországon már ott megbicsaklik ez a helyzet, hogy a kormányfő nem akar senkivel vitatkozni.

http://tinyurl.com/na45hu3

Gyurcsány Ferenc

A rendszerváltás óta most van a legtisztességtelenebb kormánya Magyarországnak - ezt Gyurcsány Ferenc mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint a vasárnapi választások tétje, hogy az ország nyugati vagy keleti irányba indul el.

http://tinyurl.com/q62nwjg

Tóth Zoltán

Valami oka van a tömeges átjelentkezésnek, de voksturizmusra így már nincs lehetőség - erről Tóth Zoltán beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A választási szakértő szerint az átjelentkezés nem jelent semmi különöset a voksoláson, az érintett ugyan azokkal a szavazólapokkal szavaz, mint a lakhelyén.

http://tinyurl.com/ojyy6pg

Schiffer: „aki Orbán Viktorra szavaz, az Gyurcsány Ferencre is szavaz”

Magyarországnak nem pusztán kormányváltásra, hanem irányváltásra van szüksége – jelentette ki az LMP pénteki, budapesti kampányzáró rendezvényén Schiffer András.

http://tinyurl.com/qaae4j9

Hírvita 2014.04.04.

A műsor vendégei: Rajcsányi Gellért és Hont András

http://tinyurl.com/nkqob6e

A hét politikai eseményei képekben

A Start Plusz vendége Farkasházy Tivadar.

http://tinyurl.com/o8gatar

Havas Henrik kormánya - 1. rész

Havas az Ön jelöltje! Szavazzon Havasra!

http://tinyurl.com/q3u3zby

Havas Henrik kormánya - 2. rész

Havas az Ön jelöltje! Szavazzon Havasra!

http://tinyurl.com/pdjshwm

ATV

Nagy István

Simon Gábor nem tört meg, nem beszélt cellatársainak az ügyéről, egyre jobb állapotban van, egyre jobban bírja, és bízik abban, hogy ebből a történetből ki lehet jönni - ezt Nagy István mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP volt elnökhelyettesének ügyvédje szerint védence nem beszélt sem neki, sem a fogdában Mesterházy Attiláról és Gyurcsány Ferencről, de arról nem nyilatkozott, hogy ismerte-e Welsz Tamást.

http://tinyurl.com/nslwpsv

Mesterházy Attila

A mozgósításon fog eldőlni a választás, fontos, hogy minél több demokrata szavazat legyen, ezért külön mozgósítási tervvel készülünk vasárnapra - ezt Mesterházy Attila mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A kormányváltó erők miniszterelnök-jelöltje szerint minden szavazat számít, ezért kell tudatosítani az emberekben, hogy ne a kisebb pártokra szavazzanak, hanem a kormányváltó erőkre.

http://tinyurl.com/nsr9s54

Kuncze Gábor

A gondolkodó emberek szavazatára számítok, akik nem ülnek fel az agymosásnak - ezt Kuncze Gábor mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Demokratikus Koalíció képviselőjelöltje szerint a gondolkodó emberek megkérdezik az ismerőseiket, hogy miért ment külföldre a gyerekük és milyen volt az egészségügyi ellátás, amikor kórházba kerültek.

http://tinyurl.com/omgvaba

Bajnai Gordon

Két világkép áll szemben egymással, egy szovjet utódállam, az Orbánisztán, ezzel szemben áll egy küzdelmesen felépíthető rendszerváltás 2.0, egy kiszámíthatóan növekedő, békés ország - ezt Bajnai Gordon mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az Együtt-PM vezetője szerint Magyarország a jövőjéről dönt most vasárnap.

http://tinyurl.com/ntjnnv8

Hírvita - 2014.04.03.

A műsor vendége Papp Réka Kinga és Trencséni Dávid.

http://tinyurl.com/obezeay

Meghekkelték a Várkert Bazár átadását

Lezárult a diktatúra összeomlása óta eltelt időszak egyik legnagyobb műemléki felújítása, az 1883-ban épült és 1984 óta zárva tartó Várkert Bazár rekonstrukciója, amely Ybl Miklós 200. születésnapjára készült el és több mint 2000 négyzetméter kiállítási térrel gazdagítja a fővárost - mondta el L. Simon László, a beruházás kormánybiztosa csütörtökön, mielőtt Orbán Viktor miniszterelnök ünnepélyes keretek között átadta az épületet.

http://tinyurl.com/ndtjaeg

A Fidesz négyéves országlása

A Start Plusz vendége Krémer Ferenc szociológus.

http://tinyurl.com/ogbcy9j

Megemlékezés a Csillagos házaknál

Az ATV Start vendége Lénárt András történész, OSA Archívum.

http://tinyurl.com/ooowwh3

ATV

Vágó István

A választásokat tekintve alkotmányellenes a mai helyzet - erről Vágó István beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A televíziós műsorvezető szerint az alaptörvényben az szerepel, hogy az emberek széleskörűen informálódva hozzák meg a döntésüket a választásokon.

http://tinyurl.com/pdc4fpu

Bárándy Gergely

Nem állítunk semmit, de van egy szembetűnő összefüggés, hogy Zuglóban nagyjából 700-zal többen akarnak szavazni, mint ahányan két hónappal ezelőtt a névjegyzékben voltak, míg a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kemecsén ugyanennyivel kevesebben - erről Bárándy Gergely beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP országgyűlési képviselője szerint a másik érdekes véletlen, hogy Kemecse polgármestere a zuglói polgármester, Papcsák Ferenc kampányfőnöke.

http://tinyurl.com/pps5goy

Tarjányi Péter

Nagyon súlyos dolog, amit a Magyar Nemzet írt, egy büntetés végrehajtási intézményben ugyanis nem bocsánatos bűn, ha valaki fogdaügynök - ezt Tarjányi Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A rendőrségi szakértő szerint a spiclik a börtönhierarchia alján állnak, a többi rab értelemszerűen meg akarnak tőlük szabadulni.

http://tinyurl.com/pwd2eu8

Juhász Péter

Rogán Antal tetőkertje nem osztatlan közös tulajdon, a társasházi szerződés alapító okiratában benne van, hogy ez az V. kerületi polgármester tulajdona - ezt Juhász Péter mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az Együtt-PM társelnöke szerint a fideszes politikusnak két beállója is van a teremgarázsban, amelynek a piaci értéke 8 millió forint körül van, e mellett két autója is van, az egyik egy luxus A6-os Audi, az a kérdés, hogy ezekre miből futotta neki.

http://tinyurl.com/ohn7aya

Hírvita - 2014.04.02.

A műsor vendégei Konok Péter és Kovács Gergely.

http://tinyurl.com/oeht97o

Primitív trükkel próbálkozik a Jólét és Szabadság

„Összefogást” hirdet és más pártok képviselőit reklámozza a JESZ új óriásplakátja. Szabó Tímea és Szél Bernadett tőlünk tudta meg, hogy ők is felkerültek a képre.

http://tinyurl.com/q3qvs28

Mesterházy Attila Vecsésen

Az atv.hu bemutatja.

http://tinyurl.com/pwmqdjj

Bajnai Szentendrén kampányolt

http://tinyurl.com/navhfws

ATVWeblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 77
Heti: 119
Havi: 2 696
Össz.: 367 859

Látogatottság növelés
Oldal: ATV.hu
Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész! - © 2008 - 2021 - olvass-nezz-lass.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »