Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész!

Mottó: "Nincs kegyetlenebb zsarnokság, mint az, amelyik a törvények nevében, a jog színeiben cselekszik. Amely éppen azokkal az eszközökkel végez áldozataival, amelyek megmentésüket kellene, szolgálják."

Kedves 2,7 millió és a nagy többség!

Kérlek, álljatok meg egy percre, gyertek be az udvarról, balkonról, fürdőszobából, ahol éppen az egy szem kecskéteket fejitek! (1) És ti, akik most a Nagykörúton görnyedve gombásztok (2), hagyjátok abba kis időre, és pihenjetek meg egy percre. Jómagam, amolyan nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terroristaként (3) semmihez sem értek, most mégis szeretnélek kicsit terrorizálni benneteket, és feltenni az egyetlen feltehető kérdést: ezt akartátok?

1. Pintér Sándor belügyminiszter
2. Parragh László, az MKI elnöke
3.Kövér László, az Országgyűlés elnöke
4. Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, debreceni polgármestere
5. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter
6.Orbán Viktor miniszterelnök

Komolyan nem zavar benneteket a 2700 milliárdos, 12 éven át kuporgatott magánnyugdíj-megtakarításotok elrablása? Mert zokszó nélkül tűrtétek. A pénzetekből 500 milliárdért vásárolt Mol-részvények sem izgatnak? Valóban helyeslitek, hogy a felső tízezer jólétének növelése érdekében bevezetett 16 százalékos szja évi 600, azaz az elmúlt két évben eddig 1200 milliárdját ti fizetitek, ti, az alul tengődő 9,5 millió ember? Szerintetek ez igazságos? Egyetértetek a mintegy 25 új adónem bevezetésével és számos, meglévő adó kulcsának felsrófolásával, az áfa 27 százalékosra emelésével, amelynek mértéke Európában egyedülálló? Így képzeltétek a jövőt? Mondjátok, ti, 2,7 millióan, erre adtátok a voksotokat?

Mit szóltok a megemelkedett energiaárakhoz - gáz, víz, áram -, nem beszélve a benzinről és a gázolajról, amelyért nemcsak a régióban, hanem lassan európai viszonylatban is a legtöbbet fizetünk? Hogy tetszik a legújabb sárgacsekk- és telefonadó ötlete? Tapsoltok neki? Mert nem hallani a hangotokat.

Ujjongtatok a bankadónak, a telekommunikációs adóknak? Hát nem tudjátok, hogy azt is ti fizetitek? És nektek, evások, akik hajdan boldogan választottátok ezt a 15 százalékkal indult adózási formát, hogy tetszik a mai 37 százalék? Jó ez nektek? Még mindig megéri? Vagy a „válsággal" magyarázzátok?

 

Kedves 2,7 millió, higgyétek el, nincs válság. Illetve van, de azt az általatok megszavazott kormány okozza, többek között a forint árfolyamának szándékos és tudatos rángatásával - „Görögország sorsára juthat Magyarország" (4) - és a totálisan elhibázott gazdaság- és adópolitikájával. Na, és hogy örültetek a hárombetűs intézmény (5) kipaterolásának (6) ? Tudjátok, hogy ez havi 20 milliárdba fájt nektek a mai napig? Hol is tartunk eddig? Már úgy 4500 milliárdnál. És ti, devizahitelesek, miért hallgattok?

Mondjátok, ti komolyan gyarmatnak képzelitek magatokat? Hát nem tudjátok, hogy Magyarország nettó haszonélvezője az uniós tagságnak? Vagyis többet kap vissza, mint amennyit befizet az EU-ba. Ez lenne a gyarmatosítás? Ezt komolyan elhiszitek? Azt sem tudjátok, hogy brit, francia, svéd, német adófizetők pénzéből szépült meg városkátok főtere, épültek a wellnessfürdőitek, újult meg a templomotok? Ilyenek lennének a gyarmatosítók? Ellenük meneteltetek békésen, árpádsávos zászlókkal?

Nincs közöttetek nyugdíjas rendőr, tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász, akinek most megadóztatják a nyugdíját, vagy ismét dolgozni kényszerítik, bár munkát nem tudnak adni? Nincs közöttetek rokkantnyugdíjas, akit akár halálos betegen is most munkaképesnek nyilvánítottak? Nincs közöttetek munkanélküli, akinek kilencről három hónapra csökkentették a segélyét? Nincs közöttetek egyetlen úgynevezett közmunkás, aki havi 27 ezerért kubikol, de a hírek szerint azt sem mindig fizetik ki neki? Nincs a családotokban kamaszkorú csemete, akit most elvágtak a továbbtanulás lehetőségétől, és 15 évesen elmehet segédmunkásnak?

7. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár kifejezése a pedagógusokra
8. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, hódmezővásárhelyi polgármester

Nincs egyetemista gyereketek, akinek az oktatása - ha felveszik egyáltalán - évente fél-, egymillió forintba kerül nektek, a nagy többségnek, akik anno leszavaztátok a 10 ezer forintos tandíjat, nem beszélve a 300 forintos vizitdíjról? Most miért hallgattok? Nincs ostoba bohóc (7), orvos, rezidens az ismerőseitek között, akik az ígéreteken kívül semmi mást nem kaptak? Ezt akartátok? Tényleg annyit értek, amennyitek van? (8) Ennyire taksáljátok saját magatokat?

Hogy tudtok büszke magyarok lenni az Európai Bizottság, az Európai Parlament, az Európai Bíróság, az Egyesült Államok, a Velencei Bizottság, az Európa Tanács, az EBESZ és számos nemzetközi emberi jogi, a sajtó és a vélemény szabadságát védő szervezet folyamatos és jogos kritikája mellett? Ilyen országot akartatok? Nem kínos nektek, ha külföldön járva azt kérdezi mindenki: mi folyik nálatok?

Nem zavar benneteket, hogy a parlamentben szabadon árad a nyílt zsidózás, cigányozás, komcsizás? Hogy a T. Ház méltóságára kínosan ügyelő házelnökét csak a baloldali képviselők - akiket a választók szavaztak be - jelenléte zavarja? Nektek ez demokrácia? Mert nem hallani a tiltakozásotokat.

Vajon tudjátok-e, hogy az új, egypárti alaptörvény számos ponton jogfosztottá tett benneteket? Persze el kell ismerni, hogy ennek tiszteletére az egykori színházrendező ötlete alapján számos halhatatlan, a magyar kultúrát gazdagító festmény született, de természetesen ezt a cechet is ti álltátok. Ez tetszik nektek? Megelégedtek azzal, hogy benne van a Himnusz kottája? Tudjátok, hogy a nyugdíjjárulék és társadalombiztosítás címén befizetett pénzetek immár nem járulék, hanem adó, amiért az állam nem vállal semmilyen garanciát? Még érthetőbben: az új alaptörvény nem garantál sem egészségügyi ellátást, sem nyugdíjat a befizetett adótokért! Ezt tudjátok? Mert ezt is belefoglalták a kottás alaptörvénybe. Tisztában vagytok azzal, hogy az új munkatörvénykönyv kiszolgáltatottá és alattvalóvá tesz minden munkavállalót? Hogy az amúgy is gyenge szakszervezeteket még jobban meggyengítették, megosztották, és számos jogosítványuktól megfosztották? Nincs köztetek BKV-buszsofőr, akit műszakilag totálisan lerobbant járművel küldenek ki a forgalomba, de ha baleset történik, a felelősség az övé?

Szerintetek rendben van az AB kiherélése, a Költségvetési Tanács tagjainak lecserélése, az egyszínű Médiatanács, az ügyészség, az OBH kisajátítása, a választási törvény igazságtalan és a választói akaratot torzító átrajzolása, az MNB függetlenségének állandó vegzálása? Mert nem hallani a hangotokat.

Nem fáj nektek, hogy a rezsim által preferált vidéktől, családi gazdaságoktól elveszik a legelőt, a földet, és új hűbérbirtokosok kerülnek a helyükre, akik addig maximum a muskátlicserépben láttak földet? És nem fájnak az előre lezsírozott pályáztatások, a TEK, a Közgép, a Malév, a 400 bezárt vasútvonal sem?
Tényleg jó az nektek, hogy nincs magyar filmgyártás, hogy fuldoklik az a néhány, írmagnak megmaradt baloldali sajtóorgánum és az egyetlen ellenzéki rádió? Ez volna a nemzeti együttműködés? Hogy haldokolnak a kulturális intézmények, múzeumok, könyvtárak, színházak? (Jó, leszámítva azt az egy újnáci színházat Budapesten, amelynek már a megszületése is elképesztő a 21. század Európájában!) Nem szomorít el benneteket az egykor pezsgő fővárosi kulturális élet elsorvasztása? A Kamaraszínház, a Zöld Pardon, a Gödör, az alternatív alkotóműhelyek bezárása? Ilyen mértékű adóztatás mellett őszintén elhiszitek, hogy nincs pénz semmire? Sem egészségügyre, sem oktatásra, sem kultúrára, sem semmire? Mert nem hallani a hangotokat.

9. Orbán Viktor miniszterelnök
10. Mikola István, az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, OECD-nagykövet Párizsban
11.Orbán Viktor miniszterelnök
12.Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter

És ne mondjátok, ti, 2,7 millióan és ti, a nagy többség, hogy nem tudtátok, mire szavaztatok - vagy nem szavaztatok. Hiszen Ő sohasem hazudik. És ez igaz. Megmondta, hogy egypártrendszert akar. Jó, nem így mondta, „centrális erőteret" említett, de hát az ugyanaz. Vajon miért nem értettétek? Igaz, hogy néha elsüt egy-két nem létező, humormentes dakota viccet, de egyébként nem szokott Ő viccelni. Miért nem tanultatok az első regnálásából, a nyolc, ellenzékben töltött év kíméletlen szabotálásából és aknamunkájából? Hogy felejthettétek el? „Egyszer kell nyerni, de akkor nagyot." (9) „Húsz évre bebetonozzuk magunkat." (10) Emlékeztek? Miért nem hittétek el?

Nem tartalak fel bennetek tovább. Elvégre egy munkaalapú társadalomban (11) - Arbeit macht frei - dolgozni kell. Térjetek vissza a kecskefejéshez, a gombaszedéshez, és aki nagyon jól megél a havi 47 ezer forintjából (12), az induljon dőzsölni a postára, és gyorsan fizesse be a 40 ezer forintos gázszámláját, amíg még nincs megterhelve a sárgacsekk-adóval is. Útközben pedig érdemes elgondolkoznia mind a 2,7 milliónak, mind a nagy többségnek azon, hogy mi lett ebből az országból két év alatt. A The Independent című brit lap szerint „Magyarország földönkívüli horror".

Ezt akartátok?

...........................................................................................................

Kedves 2,7 millió és a nagy többség!

Kérlek, álljatok meg egy percre, gyertek be az udvarról, balkonról, fürdőszobából, ahol éppen az egy szem kecskéteket fejitek!

(1) És ti, akik most a Nagykörúton görnyedve gombásztok

(2), hagyjátok abba kis időre, és pihenjetek meg egy percre. Jómagam, amolyan nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terroristaként

(3) semmihez sem értek, most mégis szeretnélek
kicsit terrorizálni benneteket, és feltenni az egyetlen feltehető kérdést:

ezt akartátok?

1. Pintér Sándor belügyminiszter
2. Parragh László, az MKI elnöke
3.Kövér László, az Országgyűlés elnöke
4. Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, debreceni polgármestere
5. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter
6.Orbán Viktor miniszterelnök

*****
Komolyan nem zavar benneteket a 2700 milliárdos, 12 éven át kuporgatott magánnyugdíj-megtakarításotok elrablása? Mert zokszó nélkül tűrtétek. A pénzetekből 500 milliárdért vásárolt Mol-részvények sem izgatnak? Valóban helyeslitek, hogy a felső tízezer jólétének növelése érdekében  bevezetett 16 százalékos szja évi 600, azaz az elmúlt két évben eddig 1200 milliárdját ti fizetitek, ti, az alul tengődő 9,5 millió ember?
Szerintetek ez igazságos?

Egyetértetek a mintegy 25 új adónem bevezetésével és számos, meglévő adó kulcsának felsrófolásával, az áfa 27 százalékosra emelésével, amelynek mértéke Európában egyedülálló?  Így képzeltétek a jövőt? Mondjátok, ti, 2,7 millióan, erre adtátok a voksotokat? Mit szóltok a megemelkedett energiaárakhoz - gáz, víz, áram -, nem beszélve a benzinről és a gázolajról, amelyért nemcsak a régióban, hanem lassan európai viszonylatban is a legtöbbet fizetünk? Hogy tetszik a legújabb sárgacsekk- és telefonadó ötlete? Tapsoltok neki? Mert nem hallani a hangotokat. Ujjongtatok a bankadónak, a telekommunikációs adóknak? Hát nem tudjátok, hogy azt is ti fizetitek?
És nektek, evások, akik hajdan boldogan választottátok ezt a 15 százalékkal indult adózási formát, hogy tetszik a mai 37 százalék? Jó ez nektek?
Még mindig megéri?

Vagy a "válsággal" magyarázzátok?

Kedves 2,7 millió, higgyétek el, nincs válság. Illetve van, de azt az általatok megszavazott kormány okozza, többek között a forint árfolyamának szándékos és tudatos rángatásával - "Görögország sorsára juthat Magyarország"

(4) - és a totálisan elhibázott gazdaság- és adópolitikájával.

Na, és hogy örültetek a hárombetűs intézmény:

(5) kipaterolásának

(6) Tudjátok, hogy ez havi 20 milliárdba fájt nektek a mai napig?

Hol is tartunk eddig? Már úgy 4500 milliárdnál.

És ti, devizahitelesek, miért hallgattok? Mondjátok, ti komolyan gyarmatnak képzelitek magatokat? Hát nem tudjátok, hogy Magyarország nettó haszonélvezője az uniós tagságnak? Vagyis többet kap vissza, mint amennyit befizet az EU-ba. Ez lenne a gyarmatosítás?

Ezt komolyan elhiszitek?

Azt sem tudjátok, hogy brit, francia, svéd, német adófizetők pénzéből szépült meg városkátok főtere, épültek a wellnessfürdőitek, újult meg a templomotok? Ilyenek lennének a gyarmatosítók? Ellenük meneteltetek békésen, árpádsávos zászlókkal? Nincs közöttetek nyugdíjas rendőr, tűzoltó, katona, vadakat terelő juhász, akinek most megadóztatják a nyugdíját, vagy ismét dolgozni kényszerítik, bár munkát nem tudnak adni? Nincs közöttetek rokkantnyugdíjas, akit akár halálos betegen is most munkaképesnek nyilvánítottak? Nincs közöttetek munkanélküli, akinek kilencről három hónapra csökkentették a segélyét? Nincs közöttetek egyetlen úgynevezett közmunkás, aki havi 27 ezerért kubikol, de a hírek szerint azt sem mindig fizetik ki neki? Nincs a családotokban kamaszkorú csemete, akit most elvágtak a továbbtanulás lehetőségétől, és 15 évesen elmehet segédmunkásnak?

(7). Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár kifejezése a pedagógusokra

(8). Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, hódmezővásárhelyi polgármester Nincs egyetemista gyereketek, akinek az oktatása - ha felveszik egyáltalán - évente fél-, egymillió forintba kerül nektek, a nagy többségnek, akik anno leszavaztátok a 10 ezer forintos tandíjat, nem beszélve a 300 forintos vizitdíjról? Most miért hallgattok? Nincs ostoba bohóc?

(9) orvos, rezidens az ismerőseitek között, akik az ígéreteken kívül semmi mást nem kaptak? Ezt akartátok? Tényleg annyitértek, amennyitek van?

(10) Ennyire taksáljátok saját magatokat?

Hogy tudtok büszke magyarok lenni az Európai Bizottság, az Európai Parlament, az Európai Bíróság, az Egyesült Államok, a Velencei Bizottság, az Európa Tanács, az EBESZ és számos nemzetközi emberi jogi, a sajtó és a vélemény szabadságát védő szervezet folyamatos és jogos kritikája mellett? Ilyen országot akartatok? Nem kínos nektek, ha külföldön járva azt kérdezi mindenki: mi folyik nálatok? Nem zavar benneteket, hogy a parlamentben szabadon árad a nyílt zsidózás, cigányozás, komcsizás? Hogy a T. Ház méltóságára kínosan ügyelő házelnökét csak a baloldali képviselők - akiket a választók szavaztak be - jelenléte zavarja? Nektek ez demokrácia? Mert nem hallani a tiltakozásotokat. Vajon tudjátok-e, hogy az új, egypárti alaptörvény számos ponton jogfosztottá tett benneteket? Persze el kell ismerni, hogy ennek tiszteletére az egykori színházrendező ötlete alapján számos halhatatlan, a magyar kultúrát gazdagító festmény született, de természetesen ezt a cechet is ti álltátok.

Ez tetszik nektek? Megelégedtek azzal, hogy benne van a Himnusz kottája? Tudjátok, hogy a nyugdíjjárulék és társadalombiztosítás címén befizetett pénzetek immár nem járulék, hanem adó, amiért az állam nem vállal semmilyen garanciát? Még érthetőbben: az új alaptörvény nem garantál sem egészségügyi ellátást, sem nyugdíjat a befizetett adótokért! Ezt tudjátok? Mert ezt is

Ezt tudjátok? Mert ezt is belefoglalták a kottás alaptörvénybe. Tisztában vagytok azzal, hogy az új munkatörvénykönyv kiszolgáltatottá és alattvalóvá tesz minden munkavállalót? Hogy az amúgy is gyenge szakszervezeteket még jobban meggyengítették, megosztották, és számos jogosítványuktól megfosztották? Nincs köztetek BKV-buszsofőr, akit műszakilag totálisan lerobbant járművel küldenek ki a forgalomba, de ha baleset történik, a felelősség az övé? Szerintetek rendben van az AB kiherélése, a Költségvetési Tanács tagjainak lecserélése, az egyszínű Médiatanács, az ügyészség, az OBH kisajátítása, a választási törvény igazságtalan és a választói akaratot torzító átrajzolása, az MNB függetlenségének állandó vegzálása? Mert nem hallani a hangotokat. Nem fáj nektek, hogy a rezsim által preferált vidéktől, családi gazdaságoktól elveszik a legelőt, a földet, és új hűbérbirtokosok kerülnek a helyükre, akik addig maximum a muskátlicserépben láttak földet? És nem fájnak az előre lezsírozott pályáztatások, a TEK, a Közgép, a Malév, a 400 bezárt vasútvonal sem? Tényleg jó az nektek, hogy nincs magyar filmgyártás, hogy fuldoklik az a néhány, írmagnak megmaradt baloldali sajtóorgánum és az egyetlen ellenzéki rádió? Ez volna a nemzeti együttműködés? Hogy haldokolnak a kulturális intézmények, múzeumok, könyvtárak, színházak? (Jó, leszámítva azt az egy újnáci színházat Budapesten, amelynek már a megszületése is elképesztő a 21. század Európájában!) Nem szomorít el benneteket az egykor pezsgő fővárosi kulturális élet elsorvasztása? A Kamaraszínház, a Zöld Pardon, a Gödör, az alternatív alkotóműhelyek bezárása? Ilyen mértékű adóztatás mellett őszintén elhiszitek, hogy nincs pénz semmire? Sem egészségügyre, sem oktatásra, sem kultúrára, sem semmire? Mert nem hallani a hangotokat.

11. Orbán Viktor miniszterelnök
12. Mikola István, az első Orbán-kormány egészségügyi minisztere, OECD-nagykövet Párizsban
13.Orbán Viktor miniszterelnök
14.Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter.És ne mondjátok, ti, 2,7 millióan és ti, a nagy többség, hogy nem tudtátok, mire szavaztatok - vagy nem szavaztatok. Hiszen Ő sohasem hazudik. És ez igaz. Megmondta, hogy egypártrendszert akar. Jó, nem így mondta, "centrális erőteret" említett, de hát az ugyanaz. Vajon miért nem értettétek? Igaz, hogy néha elsüt egy-két nem létező, humormentes dakota viccet, de egyébként nem szokott Ő viccelni. Miért nem tanultatok az első regnálásából, a nyolc, ellenzékben töltött év kíméletlen szabotálásából és aknamunkájából? Hogy felejthettétek el? "Egyszer kell nyerni, de akkor nagyot."

(15) "Húsz évre bebetonozzuk magunkat."

(16)Emlékeztek? Miért nem hittétek el?
Nem tartalak fel bennetek tovább. Elvégre egy munkaalapú társadalomban

(17)- Arbeit macht frei - dolgozni kell.Érjetek vissza a kecskefejéshez, a gombaszedéshez, és aki nagyon jól megél a havi 47 ezer forintjából

(18) az induljon dőzsölni a postára, és gyorsan fizesse be a 40 ezer forintos gázszámláját, amíg még nincs megterhelve a sárgacsekk-adóval is.Útközben pedig érdemes elgondolkoznia mind a 2,7 milliónak, mind a nagy többségnek azon, hogy mi lett ebből az országból két év alatt. A The Independent című brit lap szerint "Magyarország földönkívüli horror". Ezt akartátok?

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Nem a teljesség igényével írtam, de kb. ennyi jutott eszembe! Az a baj ezzel, hogy ha a fele lenne, az is sok lenne!!!! Szerintem ezért bűnös a kormány, a kiszolgálói és akik rá szavaztak! Néhány kérdés hát!!!:

Te, aki a Fideszre szavaztál és még most is támogatod és szemellenzősen hiszel benne!!!!

- az ÁFA emelésre???

- az üzemanyagok jövedéki adójának emelésére?

- a magánnyugdíj államosítására?

- a szolgálati és rokkant nyugdíjak eltörlésére illetve járadékká alakítására?

- a kórházak bezárására?

- a nettó bér csökkentésére?

- a "nemzet" szó kirekesztő jellegű - és teljes - kisajátítására?

- egy nyíltan fideszes, alkalmatlan, csaló, hazug, talpnyaló kinevezése köztársasági elnöknek?

- Jóri András adatvédelmi biztos illegális kiiktatásáa?

- visszamenőleges hatállyal törvények megszavazására?

- az alkotmánybíróság függetlenségének megsemmisítésére?

- Selmeczi Gabriella és Lázár János, Szíjjártó Péter, Kovács Zoltán vérforraló nyilatkozataira?

- tudatos gyűlöletkeltés az EU, az IMF és a zsidók ellen?

- az EU külső ellenségként, elnyomó hatalomként beállítására?

- a határon túli és belüli magyarok egymásnak uszítására?

- a nyugdíjasok és rendvédelmi dolgozók vérlázító átverésére?

- az egyetemisták vérlázító átverésére, becsapására, az oktatásból való kizárásra?

- a 16 évnél idősebbek tanulásból való kizárására?

- a közmédia teljes elfideszesítésére, retusálására, botrányos működésére?

- forintromboló populista nyilatkozatdömpingre?

- Matolcsy György dilettáns hülyeségére, amit ortodox gazdaságpolitikának hív?

- a beteges szereptévesztésre Magyarország helyét illetően a világban?

- Magyarország nemzetközi megítélésének csaknem teljes lerombolására?

- az MSZP - MSZMP törvényi összemosására nyilvánvalóan megfélemlítési és populista  lejárató szándékkal, - miközben a Fidesz tele van MSZMP tagokkal?

- a jegybank állandó támadására, függetlenségének megtörésére?

- vasútvonalak bezárására, buszjáratok ritkítására?

- Felcsútra Puskás nevű vasúti megálló és vonal kiépítésére?

- stadionok építésére, miközben gyerekek éheznek?

- a pénzünk teljes elértéktelenítésére?

- a Nemzeti Alaptantervnek kinevezett csúf, hazug törvényre?

- a hajléktalanok kriminalizálására, büntetésére legyen az pénz büntetés, börtön, vagy kajiba dózerolás?

- az ellenzéki pártok parlamenti munkájának ellehetetlenítésére?

- az ügyvédek kizárására a kiemelt ügyeknél a tanú kihallgatásakor?

- erre is,hogy Matolcsy államosíthatja a babák pénzét?

- a MOL részvények hitelből történő megvásárlására?

- a Költségvetési Tanács bólogató stábbá silányítására?
- a bírói függetlenség teljes likvidálására?

- a most bevezetendő pénzügyi tranzakciós adóra?

- a csak csúcsidőn kívüli ingyenes utazásra?

 - az ápolási díj megvonására?

- a telefonálás 2 p-kénti megadóztatására?

- az sms-ek megadóztatására?

- a pénz utalások megadóztatására?

- a beteg emberek (rokkantak) visszaminősítésére, azoktól a megélni  kevés pénzek elvonására?

- az IMF-el való időhúzásra (novembertől napjainkig)?

- a média szólásszabadságának összezúzására (lásd : lemínősítés)?

- az Uniós zászlók levételére, többszöri meggyalázására?

- a szobrok át-, ide-oda helyezésére?

- az utcák, terek átnevezésére ( Horty)?

- a szép és frekventált helyen lévő épületek visszaállamosítására?

- magyar és magyar összeugrasztására?

- hazán körül élő kisebbségek egymásra haragítására?

- a földek mutyi szétosztására oligarcháknak?

........................................................................................................Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 77
Heti: 136
Havi: 2 713
Össz.: 367 876

Látogatottság növelés
Oldal: Ezt akartátok???
Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész! - © 2008 - 2021 - olvass-nezz-lass.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »