Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész!

Mottó: "Nincs kegyetlenebb zsarnokság, mint az, amelyik a törvények nevében, a jog színeiben cselekszik. Amely éppen azokkal az eszközökkel végez áldozataival, amelyek megmentésüket kellene, szolgálják."

Nem bosszúvágyból kell kormányt váltani

"Nem bosszúvágyból kell leváltani az Orbán-kormányt, hanem hogy demokráciában élhessünk, ahol ember embernek nem farkasa" - fogalmazott tegnap az Olajfa rendezvényén Molnár Zsolt. Az MSZP budapesti elnöke a vitán - ahol az együtt vagy külön kérdését boncolgatta a demokratikus ellenzék néhány vezető politikusa - arról beszélt: a szocialisták elkötelezettek az új Magyarország felépítésében.


2012. 09. 27-én este 18 órakor a 7 Olajfa rendezvényén végre Németh Péter irányításával összeült az MSZP - Molnár Zsolt, a DK - Molnár Csaba és a Szolidaritás képviselője - Székely Sándor (Kónya Péter betegsége miatt képviselte az összefogást).

MZS - a nyitottság  és a korrektség mellett azért többször hangsúlyozta, hogy mégis csak az MSZP a legnagyobb ellenzéki párt. A kerekasztal beszélgetéseket akkor tartaná jónak, ha már előtte zárt körben egyeztetnének.
MCS - végig nyitottságról beszélt, mindenkivel, minden esetben hajlandóak, csak zavarjuk el OV-ékat.
SZT- óvatosabb volt a pártok miatt. Nem beszélt konkrétumokról, csak hogy tényleg kéne az összefogás, még a tüntetésről (hol, hogyan, kivel) sem tudott semmi konkrétumot mondani.
Szóval szerintem a jó az egészben az, hogy legalább valami elkezdődött, leültek, beszélgettek, korrektek voltak, talán igazat is mondtak (szerintem).
Nagyon kéne a folytatás. Persze nem így általánosságokban, hanem tervek, konkrét tervek mentén, hisz nem elég legyőzni őket (az se lesz könnyű), de valakinek már konkrétummal kéne elő állni, hogy mit tenne, hogyan tovább...A sok kiábrándultnak is jót tenne szerintem.

A rendezvény végén a hallgatóság kérdéseket tehetett fel, melyekre válaszoltak az ott ülők. Kb. a fentieket fogalmazták meg és a fiatalok megszólitása hangzott még el tanácsként.


"Ne a különbséget keresd a beszélgető társaddal, hanem az azonosságot!"


Ezen gondolat mentén gondolkodva - szerintem - végre el lehetne zavarni végre ezt a népnyúzó, unortodox, sikertelen, gusztustalan, hataloméhes, kapzsi, cezaromániás kormányt!!

Lesz folytatás??????????????


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 99
Tegnapi: 77
Heti: 176
Havi: 2 753
Össz.: 367 916

Látogatottság növelés
Oldal: Összefog az ellenzék???
Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész! - © 2008 - 2021 - olvass-nezz-lass.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »