Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész!

Mottó: "Nincs kegyetlenebb zsarnokság, mint az, amelyik a törvények nevében, a jog színeiben cselekszik. Amely éppen azokkal az eszközökkel végez áldozataival, amelyek megmentésüket kellene, szolgálják."

2014.03.06. A SZERKESZTŐ HATÁROZATLAN IDEJŰ SZABADSÁGOT VESZ KI!

Választás 2014: 87,5 százalékos részvétel Kanadában

Torontóban 87,5 százalékos, Ottawában pedig 80 százalékos részvétellel zárult a magyar Országgyűlési választás. Most viszont Magyarországon a sor, hogy az Óhazában is kimagasló részvétellel üzenjenek az Orbán kormánynak. Ma valóban el jött a nemzeti együttműködés ideje.

http://tinyurl.com/la2qxr6

Gagyi kormány, gagyi választás

Gagyi kormány, gagyi választásDübörög a választási kampány, mely a finisébe érkezett, a fidesznyikek mindent átadnak, csak a hatalmat nem. Orbán átadta még gyorsan a választás előtt a félkész várbazárt. Ez lesz az új divat, hogy a politikusok ezen túl építés közben is átadják majd a létesítményeket. Mert ha egy dolgot tízszer adnak át, akkor az úgy látszódhat, hogy tízszer annyi minden épül Kollegisztánban.

http://tinyurl.com/kufb3fu

Megérdemled.

Megérdemled. Nem láttalak a Hősök terén, amikor napokig demonstráltak a rettenetes melegben azok, akiktől elvették a rokkant-járandóságukat.Vihettél volna nekik egy palack vizet. Nem láttalak azon a tüntetésen, ahol azok tiltakoztak, akiktől elvették a nyugdíj-megtakarításukat. Ezren, ha voltunk a 300 ezerből. Nem láttalak ott, ahol azért pörlekedtünk, mert elkobozták a tűzoltók és a fegyveresek szerzett jogait. Pedig valaha tűzoltónak álmodtad magad. De aztán gyávácskának bizonyultál. Talán ez volt az első jel.

http://tinyurl.com/mxs2242

A külképviseleti szavazáson vezet a Kormányváltó Összefogás

De csak a közös ellenzéki lista által Kanadába és az Egyesült Államokba delegált megfigyelők száma tekintetében. Ugyanis a Kormányváltó Összefogás “küldte” a legtöbb megfigyelőt az Észak-Amerikában működő magyar külképviseletekre (azaz 7 megfigyelőt), miközben a Jobbik ötöt delegált, a Fidesz-KDNP pedig csupán hármat, köztük egyet a torontói főkonzulátusra,

http://tinyurl.com/q6bre8x

Kis magyar valóság – Kötelező DNS mintavétel Orbán Ráhel esküvője után

Van nekünk, ugyebár, ez a Kovács – bocsesz, „A” Kovács. Ez „A” Kovács igen családszerető ember, oly annyira, hogy leányának esküvői vacsoráját fejedelmi pompával rendezte meg, ahol

Vadat és halat, s mi jó falat
Szem-szájnak ingere,
Sürgő csoport, száz szolga hord,
Hogy nézni is tereh;

http://tinyurl.com/og444nh

Egy Vidnyánszky interjú és a nemzeti színű eke

Hallgatom Friderikusz interjúját Vidnyánszky Attilával, és pár dolgot megérteni vélek, annak ellenére, hogy nem vagyok a műfaj rajongója, és nem is értek hozzá. Elfogadom, hogy a Nemzeti Színház rendezője kvalitásos művész, és az, hogy vállalkozott a beszélgetésre, azt mutatja, valamennyire nyitott személyiség is. Árad belőle a sértettség ugyan – kitelepítések, családi tragédiák (bár szerintem igen sok, határainkon belül élő család is őrizget hasonlókat), – de igyekszik ezt némiképp palástolni.

http://tinyurl.com/pytysgo

Jajj, késnek a budapesti buszok a választások előtt!

Breaking! Garai-Édler Eszter, a Kanadai Magyar Hírlap szerzője jelenti Budapestről, hogy sajnos ma késve járnak a buszok a magyar fővárosban. Információink szerint az Országgyűlési választások előtti napokban is számíthatunk további torlódásra, késésekre, netán járatritkításra. Mindenki készüljön föl arra, hogy sokat fog várni a megállóban. Okvetlen hozzon magával egy jó könyvet!:

Grooming-férfi test-és arcápolási tippek a Remingtontól, bajusz, borotva, testáplás, arcápolás

http://tinyurl.com/pryoown

http://tinyurl.com/nadu8w8

Tóni & Cili — Rogán Antal még mindig nem tudja, hogy mekkora lakásban él

Nem szeretjük Simon Gábort. Buta is, mert sejthette volna, hogy a bélműködését is figyelik – de meg nem szeretjük a titkos pénzeket tartókat sem, bár tudjuk, ezzel nincs egyedül, de azt is, hogy ha valaki nem rendelkezik simicskai vagy lázári, nyergesi orbáni, mészáros lőrinci fifikával, akkor hasra vágódik, mint Rottembiller….

…Legalább olyan fontos….

…E sorok írója egészen véletlenül emlékszik, hogy 10 évvel ezelőtt, a Kulcsár ügy kapcsán hova nyilatkozott Rogán Antal, akkor még “csak” képviselő – azt mondta, hogy neki nincs semmije, és nem is akarja, hogy legyen, ne érje szó az ő háza elejét, bérelt lakásban lakik, és nyugodt a lelkiismerete, mint egy csecsemőé….

http://tinyurl.com/mcdgg76

Van nekünk a Kovács

Van nekünk, ugyebár, a Kovács (elvtárs). Jobban mondva, „A” Kovács. Keresztneve mindegy is, mert ő az igazi.

Lehetne Steinmann is.

http://tinyurl.com/kn2nuec

A választási bizottság újabb baklövése, avagy?

Miután alig másfél hónapja megkaptam a magyar útlevelet (kissé hosszú ideig tartott, amig „elbírálták” odafent, hogy ha anyja apja magyar, és Budapesten született, na meg zsidó, akarom mondani izraeli is, attól még magyar állampolgár, jár neki a magyar útlevél és állampolgárság) úgy éreztem, részt kell vegyek a magyar parlamenti választásokon.

http://tinyurl.com/lbqbree

Az Ottawai Magyar Ház bebizonyította, hogy legyőzhető a kétharmad

Az Ottawai Magyar Ház tagsága két évvel ezelőtt úgy döntött, hogy bizalmat szavaz a Kanadai Magyarok Országos Szervezetének (KMOSz), sőt, tavaly ismét egy évre meghosszabbította a tagsági viszonyt. A ház alapitói, többségükben az 56-os forradalom miatt idekerült tagok azonban az első KMOSz akciók után (Békement támogatása, felvonulások, tüntetések szervezése, peticiók aláirása) szerették volna, ha a Magyar Ház kilép ebből a politizáló szervezetből…

…A kis helyi történet messzaható tanulsága az, hogy összefogással, jó szervezéssel, akarással és főleg szavazatokkal le lehet győzni a kétharmadot is!

http://tinyurl.com/peqj93s

Amikor a CCCP-ben 2.

Kazany. Tatárország (Autonom Tatár Szovjet Köztársaság, vagy valami ilyesmi) fővárosa – anno egy köztársaság a többi közt.

Miután Moszkvában mindenhol csak vörös zászlók lobogtak, itt meglepő volt mellettük a kék-vörös, igaz, lényegesen kisebb zászló, na persze, nem mindenhol, leginkább csak itt meg ott. Akkor még bőven nem értettük, mit is jelentett a hovatartozás eme óvatos kinyilatkoztatása.

http://tinyurl.com/n5gty7b

Jó reggelt Ottawából! Ma csupán 15 centi hó esett…

Tegnap nézegettem a budapesti meneten készült fotókat és próbáltam eldönteni, hogy a zöld fű, a polóban öltözött emberek és a virágok mind csupán díszlet meg színház, vagy netán valóság. Nálunk itt Kanada fővárosában (meg a közeli Montreálban is) kicsit másképpen fest a kép. Íme, ez a kilátás balkonomról:

http://tinyurl.com/mgeflv5

A választási bojkott lehetőségéről

Sok szempontból forgatják még mindig különböző véleménymondók a bojkott lehetőségét és ésszerűségét. Van nézet, ami szerint egyenesen hazaárulás ilyen körülmények között részt venni a választásokon, és mindenki kollaboráns a Párt rendszerével, aki voksával legitimálja a mostani hatalmat.

http://tinyurl.com/oh8b9up

Nemzeti dal – kicsit másképp

Talpra Magyar, hív az urna!

Meg ne válaszd Viktort újra!

Kibírsz vele még négy évet?

Ez a kérdés! Válassz, kérlek!

http://tinyurl.com/o6rrj5g

Sárga csillag: Schmuck Andor április 4-én lekapcsoltatná a parlament díszvilágítását

Schmuck Andor, a Szociáldemokraták pártelnöke levelet írt Kövér Lászlónak, a magyar Országgyűlés elnökének, arra kérve a fideszes politikust, hogy 2014. április 4-én – a sárga csillag viselését törvényre emelő rendelet hetvenedik évfordulóján – kapcsolják ki a parlament díszvilágítását és így emlékezzenek az antiszemitizmus és a nácizmus magyar áldozataira. A szocdem politikus nyílt levelével és korrekt kezdeményezésével nehéz nem egyetérteni. Bízzunk benne, hogy Kövér László is így látja.

http://tinyurl.com/owp9n92

A “Nemzeti Hitvallás” le van sz..va?

Az Alkotmánybírósághoz fordultam  – mert zavar a pofámba tolakodó propaganda, a magyar nyelv rongálása, s mindaz a hazugság, ami az egészben tetten érthető.

Az indítványomat a tekintetes AB – visszautasította. Nem találta az Alaptörvényben biztosított jog sérelmét, s hogy a megsemmisíteni kívánt passzusok mely alaptörvényi rendelkezésekkel ellentétesek. Szerintem necces a dolog, mert a véleménynyilvánítás szabadságát és a tulajdoni jog gyakorlását is érinti, ha törvény írhatja elő, hogy valamit ki kell függeszteni, amivel nem értek egyet – de az igazi meglepetés akkor ért, amikor kiderült: hiába hivatkoztam, hogy

http://tinyurl.com/omnntcn

Vita-ügy: Az érintettek nem állnak ki

Viszont lesz vita (inkább beszélgetés) a Népszabadság és az ATV szervezésében. Aki bújt bújt alapon…“Az ATV és a Népszabadság szerkesztősége értetlenül áll az előtt, hogy nem egészen két héttel a magyar társadalom legfontosabb eseménye, az országgyűlési választás előtt nincs mód arra, hogy az eséllyel versengő demokratikus erők érdemben kifejthessék elképzeléseiket. Ehhez sem elég akarat, sem méltó fórum nem akadt idáig.

http://tinyurl.com/lce2cn8

Elcsalt választás április 6-án, amiért egyedül a Fidesz felel

Bebizonyosodni látszik, hogy a pártlistás szavazólapon feltüntetett jelölőszervezetek többsége szisztematikus csalás révén állított országos listát. Először Marek Bertram, a Magyarországi Cigány Párt egykori aktivistája mondta el az ATV Egyenes Beszéd című műsorában,  hogy szerinte öt párt – köztük maga az MCP, a JESZ, Szili Katalin KTI pártja, a SZAVA és a Zöldek Pártja – gyakran egymást segítve másolta a jelöltállításhoz szükséges 500 aláírást. Egy nappal később egy másik MCP-s kampányaktivista – Hermann György – ezt megerősítette Kálmán Olga kérdéseire válaszolva.

http://tinyurl.com/m26krfx

Szigetvári Viktor a KMH-ban: Az Orbán-Putyin paktum korrupt magyar üzletemberek érdekeit szolgálhatja

Szigetvári Viktorral beszélgetett a Kanadai Magyar Hírlap. Az Együtt-PM pártszövetség társelnöke elmondta, hogy a Kormányváltó Összefogás teljes mértékben egyenlőtlen pozícióból kénytelen harcba szállni a médiabirodalommal rendelkező Fidesszel. Ugyanakkor jelezte, hogy Orbán Viktor gyávának bizonyult ebben a kampányban és Moszkvának is alárendelte Magyarország nemzeti érdekeit amikor paktumot kötött Vlagyimir Putyinnal, illetve amikor egy héten keresztül néma maradt Ukrajnában és a krím félszigeten folyó események alatt. Az Együtt-PM társelnökét társadalmi kérdésekről is kérdeztük és elmondta gondolatait az azonos neműek házasságáról, illetve a nők és a roma lakosság alig érzékelhető jelenlétéről a magyar közéletben, valamint arról, hogy szerinte a magyarországi roma lakosság jelentős része alapvetően magyar identitású és pontosan ugyan annyira magyar, mint az interjúalany, vagy bárki más.

http://tinyurl.com/qccabj2

A csillagok is ügyesen vannak elrendezve

A kedves Putyin fan Pécsett kis székre állva osztotta az igét a fidesznyik katonáknak, akik csorgó nyállal hallgatták a vezénylő tábornok semmitmondó lózungjait. Persze a bátor vezér testőrök gyűrűjében volt, még a saját fanjai előtt is fél. Gyáva ez a műdemokrata, még nyílt vitára sem mer kiállni senkivel évek óta, sőt még a csicskáinak is megtiltotta azt, hogy szóba álljanak politikai ellenfeleikkel. Ez a felcsúti demokrácia.

http://tinyurl.com/p893eo9

Rasszista, antiszemita riogatáshoz folyamodott a québeci kormánypárt

A baloldali-nacionalista kormánypárt – a Parti Québécois – választási kampánya egyre inkább összeomlani látszik, szűk két héttel a Nemzetgyűlési választások előtt. Ebben a kínos helyzetben elővették a már ismert “fegyverüket,” nevezetesen a teljesen nyilt rasszista és angolellenes riogatást, ami minden más kanadai tartományban teljes mértékben elfogadhatatlan lenne egy kormánypárt és tartományi miniszterelnök részéről.

http://tinyurl.com/p3f9aff

Amikor a CCCP-ben 1.

Életképek 1975-ből, kilenc részben, egy másik világból…Azzal kezdődött, hogy tanulni küldtek a Szovjetúnióba, 1975 telén. Három hónap képzés az ESZR – egységesített számítógép rendszer – megismerését illetően. Az ESZR maga volt a KGST csodája, igazi nemzetközi produktum. Központi egysége szovjet, konzolja csehszlovák – még a neve is úgy szólt, hogy Konsul, amúgy gömbfejes elektromos írógép volt a szentem – lemezes tárolói bolgár ISOT gyártmány, a mágneses szalagegység lengyel, a kalapácsos nyomtató NDK-s, a tán a lyukkártya olvasó volt magyar, mintha Videoton gyártmányra emlékeznék, meg a románok is adtak bele valamit, hogy mit, már nem emlékszem.

http://tinyurl.com/kfl6jcv

Szolidaritás

Van ez a fogalom, amit lépten-nyomon használ magát baloldalinak, jobboldalinak tartó alakulat, párt és közösség, anélkül, hogy legalább egyszer végiggondolná, mit is takar, mit is kellene jelentenie ennek, az emberi társadalmat összekötő legfontosabb kapocsnak?

http://tinyurl.com/oqrczkt

A whiskey, ahogy én ismerem 7/a

Sziasztok.  Elérkeztünk a végéhez…  Egy kedves “hódolóm”  szerint abbahagyhatnám már.  Remélem, örömmel fogadja az utolsó részt.

http://tinyurl.com/nzzo5t7

A polgár ítélete

1992 nyarán megjelent a Magyar Fórumban egy cikk, amelyet Csurka István, a kormányzó Magyar Demokrata Fórum alapítója és elnökségi tagja írt. Csurka a rendszerváltástól eltelt két évről és az MDF új programjáról fejtette ki véleményét. Hamarosan a szerző párttársa, Debreczeni József a Népszabadságban szedte ízekre a Csurka szövegét, és a végére odaillesztette a saját minősítését pártja egyik vezetőjének nézeteiről: „Komplett náci ideológiai alapvetés”. Kemény! Precíz! S a következő évek bizonyították, hogy nem túlozott.

http://tinyurl.com/pjzs3kb

A postamesterné madonnás függője

…mert manapság már nincs becsület senkiben!

Rakonczayék a falu szélén laktak, nem nagyon, de eléggé. Rakonczayné  legszívesebben még mindig tekintetes asszonynak szólíttatta volna magát, de hát már nem olyan időket éltek. Mondta is mindig, hogy már nem olyan időket élünk.  Bezzeg, amikor még tekintetes asszonynak szólították, merthogy, postamester volt a férje, de most már csak a cézé maradt, meg az ipszilon, amit, persze, valahányszor csak lehetősége van rá, külön hangsúlyoz:  Rakonczay, kisasszony kérem, Rakonczay, cézével és ipszilonnal a végén!

http://tinyurl.com/q996k5h

Eutanázia és foci

Amikor erről az esetről olvastam, egyszerűen nem akartam elhinni. Sokkolóan hatott rám és halandó emberként döbbenten vettem róla tudomást, mert ez nem más, mint orvosi nyelven mondva, közönséges eutanázia, ami tudtommal még törvényileg is tiltva van hazánkban. Vagy nevezzem úgy, nemzeti nyelven megfogalmazva, hogy az Orbán-kormány jóvoltából magyar irtás folyik Magyarországon?

http://tinyurl.com/kypbl86

Québecben vitáztak a miniszterelnök-jelöltek

Magyarországon április 6-án, Québec tartományban pedig április 7-én lesznek választások. És miközben Magyarországon Orbán Viktor kormányfőn kívül valamennyi listavezető kiállna a televíziós kamerák elé vitázni, Québecben meg sem fordul Pauline Marois miniszterelnök fejében, hogy ne vitázzon politikai ellenfeleivel.

http://tinyurl.com/kztbgcz

A Gripen-ügy

Miközben hazánkban pitiáner korrupciós ügyekről folyik a vita, feledésbe merült Magyarország történelmének talán legjelentősebb panamája: a Gripen-ügy.Íme egy kis emlékeztető:

http://tinyurl.com/os5u4yw

A “nemzeti érzelműek” kínos helyzetbe hozták az Orbán-kormány államtitkárát Torontóban

Torontóban a Nemzeti Együttműködési Rendszer támogatói nem működtek együtt a március 15-ei nemzeti ünnepségen. Halász János, az Orbán-kormány kulturális államtitkára roppant kellemetlen helyzetbe került e heti torontói látogatása során, amikor beszédet mondott a Fidesz-közeli Kanadai Magyarok Országos Szövetségének (KMOSZ) rendezvényén. A KMOSZ szervezői lényegében arra használtak egy magyar nemzeti ünnepet, hogy a fideszes politikus jelenlétében leszidják a Torontóban működő másik, szintén magasrangú fideszes kapcsolatokkal rendelkező szervezetet, a Kanadai Magyar Kulturális Tanácsot (KMKT). A két “nemzeti érzelmű” kanadai magyar szervezet közti személyes ellentét mára oly meghatározóvá vált, hogy idén nem bírtak együtt megemlékezni az 1848-as magyar forradalomra és szabadságharcra, hanem e helyett – csupán egy nap eltéréssel – külön-külön ünnepeltek, ahol mindkettőn más-más fideszes politikus mondta a díszbeszédet.

http://tinyurl.com/pj6hbex

Gátja mindennek van, úgy általában…

…folyóknak, rendelkezéseknek, lelkiismeretünknek (már akinek?), anyagi- erkölcsi lehetőségeinknek, tervezéseinknek – majd annak megvalósításának.

Egyetlen egy gát nem ismeretes: Orbán Viktor pénzszórásáé.

http://tinyurl.com/nc9e8xq

Tajgetosz

Az utóbbi időben egyre több megrokkant magyar állampolgár jelezte, hogy komoly betegségekkel küszködve a magyarországi orvosi rendelőkben szereztek róla tudomást, hogy piros lapot kaptak, azaz: nincsen betegbiztosításuk.

http://tinyurl.com/pyzgqsa

Hadd lobogjon!

A történet annál nagyobb súllyal bír, semmint elbagatellizáljuk és paródiaként tekintsünk rá, vagy élcelődve kifigurázzuk ezt az igenis nagy jelentőséggel bíró eseményt, amelynek immár napi szinten is a tanúi lehetünk. A vidékiek, ha kíváncsiak rá és emiatt elutaznak Budapestre, akkor természetesen ők is részesei lehetnek e mindennapi magyar csodának, amely az új arculatot öltő Kossuth-téren a kormányunknak köszönhető.

http://tinyurl.com/pkgoawt

Orbán Viktor nem kér a miniszterelnök-jelölti vitából

„A demokrácia lényegéhez tartozik, hogy legyenek az ország jövőjéről folyó viták. A viták tehát fontosak, de valódi jelöltek és kormányzóképes erők között.

Máig nem tudjuk, hogy ki a baloldal valódi vezetője*: Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon. Máig nem tudjuk, hogy mit és mikor tudtak a baloldal vezetői Simon Gábor MSZP alelnök százmillióiról, mert nem hajlandóak elmondani. Azt tudjuk, hogy egymással többet vitatkoznak, mint politikai ellenfeleikkel. Azt is tudjuk, hogy szeretik megváltoztatni kéthetente a saját nevüket. És azt is tudjuk, hogy egymást a gázrezsóra ültetnék fel, viszont ezek nem elegendőek kormányképes alternatívának!

http://tinyurl.com/l48yyz7

A Nagy Paksi Átverés

Az évszázad üzlete – mondja róla a hivatalos kormánypropaganda. Ennek ellenére minden részletéről hazudnak a Fidesz vezetői. A legfrissebb leleplezést épp egy orosz honlap szolgáltatta, amelyre kikerült az aláírt pénzügyi megállapodás. A magyar polgároknak nem volt lehetőségük ezt itthon olvasni.

http://tinyurl.com/my7edv4

Gázolás

Aznap este is már jóval elmult éjfél, mire hazaért. Megpróbált csendben bejutni a lakásba, de a nappaliból világosság szürődött ki.

http://tinyurl.com/ku84vn8

Egy volt szocialista ország, mely komolyan veszi az EU-s törvényeket

A  Jobbik, mint ismeretes a határon túli magyarságot is célkeresztjébe vette szerte a világon. Tudjuk, hogyan szerepeltek már le  az Egyesült Királyságban, Kanadába és Amerikában. Most már azok a területek kerültek főleg a listájukra, melyek a valamikori nagy Magyarország területét képezik. Erdély, Szlovákia és a délvidék. Nagy valószínűséggel a Jobbik azért időzítette ezekre a hetekre a harútáron túli demonstrációit, hogy a március 15.-ét is hirdesse. Vona Gábor és társai Brassóban és környékén tartottak megmozdulásokat. Tüntetéseket rendeztek, ahol Erdély autonómiáját és Romániától való leszakadását szorgalmazták.

http://tinyurl.com/nw4wjew

A hétvége képe: kreatív templom díszítés Ottawában

Akik közelebbről ismernek talán tudják, hogy egy ottawai római katolikus egyházközségnek, illetve egy katolikus menhelynek és népkonyhának vagyok az igazgatója. Erősen progresszív, esetleg kissé formabontó katolikus szervezetről van szó, mely elsősorban azokat foglalja magába, akik a szociális igazságosság, az antirasszizmus és a melegjogok elkötelezett támogatói és hívei.

http://tinyurl.com/omu8kos

Atomcsapás

Az orosz kormány közzétette a paksi atomerőmű bővítésére vonatkozó hitelszerződés részleteit, a dokumentumból egy rendkívül kemény és Magyarország számára egyoldalúan hátrányos konstrukció olvasható ki – írja a Népszabadság.

http://tinyurl.com/kgucs3f

Dokumentált államtitok sértés!

Elkövetője Kusza Szem – Páva Táncos dakota főnök jobb keze (tűzbe tennénk), a dokumentálást viszont Wiedermann Helga valósította meg, aki a miniszter kabinetfőnökeként megírta visszaemlékezéseit főnökének dicső tetteiről.

http://tinyurl.com/p9nj4vd

Törvényhozás

Meggyőződésem, hogy a jogállam alapja a törvény, amit az emberek azért találtak ki, hogy az együttélést normális keretek között szabályozzák. Szerintem jogos az a kitétel is, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít annak betartása alól.

http://tinyurl.com/pxsqbld

A Kanadai Magyar Hírlap szerzője idei Radnóti Miklós Antirasszista-díjas

Garai-Édler Eszter, a Kanadai Magyar Hírlap szerzője március 21-én 15 órakor veheti át Budapesten, a XIII. kerületi Radnóti Miklós Művelődési Házban a Radnóti Miklós Antirasszista díjat. Ezen a napon világszerte a rasszizmus elleni harcra emlékezünk. Eszteren kívül Aczél Endre a másik idei újságíró akit kitüntet a Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége (MEASZ).

http://tinyurl.com/p5umo6c

Kormányváltók! Rendszert mikor akartok váltani?

Milyen ellenzékre lenne most szüksége ennek az országnak, ha már eddig nem hirdettek teljes bojkottot a maffia ellen, ha már mindenáron el akarnak indulni a választáson a camorra ellen a demokratikusnak hívott tömörülés tagjai? Egy olyan pártra, pártszövetségre vagy szerveződésre lenne szükség, amelynek a választási programja mindössze annyi, hogy meg kell nyerni a választást, utána ezt a bolsevik-fasiszta trágyát, amit Fidesznek neveznek, ezt felszámolni, a tagjait felelősségre vonni teljes vagyonelkobzás mellett az alkotmányos rend felszámolása, a nyilvánvaló hatalommal való visszaélés és a korrupciós ügyek miatt. Majd miután sóval behintették a Fidesz sírját, kiírnak új választásokat, amin már minden (hangsúlyozottan!) demokratikus párt külön-külön megmérettetheti magát egy demokratikus választáson.

http://tinyurl.com/le2a8w5

Demokratikus médiát!

Avagy Te vajon miért tüntetsz, mit akarsz elérni, kit akarsz megszólítani?

Demonstrálunk, tüntetünk?! Elkülönülve emlékezünk, búcsúztatunk és temetünk…!

De vajon eljut-e minden olyan esemény, információ és üzenet a címzettekhez, amit közvetíteni szeretnénk a társadalom felé? Létezik-e kellő érdeklődés a demokratikus média részéről?

BESZÉLJÜK MEG! Különös tekintettel a Holokauszt Emlékév körüli konfliktushelyzetre.

http://tinyurl.com/mqc88rl

Zuschlag Consulting to the rescue! Zuschlag János mindenben segít!

Meggyűlt a bajod a Nemzeti Adóhivatallal és ellenőrzést akarnak végezni nálad? Zuschlag János segít! Állami pénzekre szeretnél pályázni, de kéne ehhez egy, a pályázatok világában jártas és jogerősen elítélt ex-politikus segítsége? Esetleg egy jó, meggyőző behajtót keresel, mert valaki tartozik Neked? Hívd bátran a börtönből néhány hónapja szabadult Zuschlag Jánost, akit újabban a Századvég bulvárlap és könykiadó tevékenysége emelt az egekben és aki egy új céggWeblap látogatottság számláló:

Mai: 82
Tegnapi: 77
Heti: 159
Havi: 2 736
Össz.: 367 899

Látogatottság növelés
Oldal: Kanadai Magyar Hírlap
Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész! - © 2008 - 2021 - olvass-nezz-lass.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »