Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész!

Mottó: "Nincs kegyetlenebb zsarnokság, mint az, amelyik a törvények nevében, a jog színeiben cselekszik. Amely éppen azokkal az eszközökkel végez áldozataival, amelyek megmentésüket kellene, szolgálják."

Simicska-közeli cég takarítja a kormányhivatalokat Borsodban

  Simicska Lajos egyik bizalmi emberének többségi tulajdonában lévő cég végzi a Borsod megyei kormányhivatalok takarítását - írja a K Blog.

  http://tinyurl.com/bg86onr

  Újabb Simicska közeli cég az állami takarítóbiszniszben

  A Fonyó Károly vezette Mundus Invest 51 százalékos tulajdonrészt szerzett a Borsod megyei kormányhivatalok takarítását végző B+N Referencia Zrt.-ben.közgép, fidesz,simicska,orbán,politika,pénz,

  http://tinyurl.com/b4bnrep

  Simicska-közeli cégek állami megbízásai közgép, fidesz,simicska,orbán,politika,pénz,

  http://tinyurl.com/aqfq2v5közgép, fidesz,simicska,orbán,politika,pénz,

   Közgép-lista

  Közöljük azoknak az idei közbeszerzési eljárásoknak a listáját, melyeken keresztül a Közgép Zrt. egyedül vagy konzorcium részeseként megbízást kapott.közgép, fidesz,simicska,orbán,politika,pénz,

közgép, fidesz,simicska,orbán,politika,pénz,

 Az Orbán-kormány a korrupcióért és a korrupció ellen

  A K-Monitor a Korrupcióellenes világnap alkalmából közzé tette félidőértékelő elemzését, melyben az Orbán-kormány eddigi korrupcióval kapcsolatos intézkedéseit vizsgálja. Az elemzés szerint a választási ígértek ellenére a korrupciós helyzet 2010 óta nem javult Magyarországon: a politikai-gazdasági visszaélések mindennaposak, míg a kormány jogszabályi és strukturális változtatásai új korrupciós kockázatokat eredményeztek.

 http://tinyurl.com/bvwvra5

 Simicska-Nyerges-Fonyó – 80%

 A Kantar Media listaáras adatai alapján 2012 első felében a Fidesz-közeli gazdasági holdudvar az állami hirdetések 80 százalékát vitte.

 http://tinyurl.com/c7kjw2y

 Közmunkára mennek a megbüntetett LMP-sek

 Nem fogják kifizetni az LMP tagjai azt a százezer forintnyi bírságot, amit a Közgép bejáratánál tartott demonstrációjuk miatt szabtak ki rájuk, inkább közmunkában ledolgozzák. Szabó Rebeka például a Természettudományi Múzeumban lesz teremőr.

 http://tinyurl.com/bshk4k9

 Négymilliárdos megbízást nyert a Közgép Győrben

 

Majdnem négymilliárd forintból alakítanak ki rendezvényteret, mélygarázst és folyóparti korzót a győri Dunakapu téren - írja a Kisalföld. A pályázatot egy olyan konzorcium nyerte, amelynek a Közgép is tagja.

 http://tinyurl.com/97wcs9k

 Kukorelly megsértette a Közgép jogait

 A rendőrség által Kukorelly Endre volt LMP-s képviselőre kiszabott több mint 100 ezer forintos bírság jogos volt a bíróság szerint, így hatályban maradt a büntetés. A politikus a Közgép Zrt. területén vett részt ülősztrájkon, és lemondott akkor még létező mentelmi jogáról.

 http://tinyurl.com/8b3b8eu

 Leszavazták a vizsgálóbizottságok felállítását

 A parlament kormánypárti többsége elutasította a Jobbik és az MSZP vizsgálóbizottsági kezdeményezéseinek tárgysorozatba vételét hétfőn. A Jobbik a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt körüli, „a Fidesz-kormány mögött álló” cégbirodalom állami megrendeléseinek jogszerűségének kivizsgálását javasolta, a szocialisták pedig az állami földbérletpályázatok vitatható döntéseinek feltárását akarták elérni.

http://tinyurl.com/8dzr3lb

A földpályázatokat és az oligarchákat sem vizsgálhatja bizottság

Az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága egyik testület felállítását sem hagyta jóvá. A bizottság fideszes tagjai szerint interpellációval, vagy azonnali kérdéssel tisztázhatók ezek az ügyek.

http://tinyurl.com/bnm3lw9

Simicska nem ad pénzt a saját lejáratására

Csak online jelenik meg az ARC Kiállítás egyik, Simicska Lajossal foglalkozó plakátja, mivel a Simicska érdekeltségébe tartozó Mahir Cityposter kilátásba helyezte, hogy azonnal felmondja az együttműködést, ha kikerül a plakát.

http://tinyurl.com/cfd6vxc

Simicskával idegesíti a frakciózó fideszeseket az MSZP

"Simicska Lajos köszönti részvényeseit és alattvalóit" - ez a felirat szerepel egy kisteherautó oldalán, amelyet a Sárváron tartandó Fidesz-frakcióülés helyszínén felejtettek. Az akciót a helyi MSZP szervezte.

http://tinyurl.com/chccgb3

'Simicska Lajos köszönti részvényeseit és alattvalóit'

Egy platóra szerelt reklámtáblával "kedveskedett" az MSZP Vas megyei szervezete a Fidesz-KDNP frakció kihelyezett sárvári ülésére érkező kormánypárti képviselőknek: a felirat tanúsága szerint "Simicska Lajos köszönti részvényeseit és alattvalóit". Az ellenzéki párt a saját honlapján gondolatébresztőnek nevezte az akciót.

NOL2012. szeptember 5. - a teljes cikk

'Röhejes, pofátlan' a Simicska-pályázat

A szocialisták pofátlannak, az LMP röhejesnek tartja a közmédia reklámtenderét, amelyre két Simicska-érdekeltséget hívtak meg.

NOL2012. szeptember 4. - a teljes cikk

Komoly verseny: csak két Simicska-céget hívtak meg a közmédiás pályázatra

Négyszázezer forinttal tett kedvezőbb ajánlatot a nyertes Publimont, mint a Mahir Cityposter a közmédia reklámtenderén.

NOL2012. szeptember 4. - a teljes cikk

Elfolyó közpénzek

Az ezekben a napokban éppen ünnepelt állam kasszáját legegyszerűbben úgy lehet leírni, mint egy pénzzel teli teknőt, amelyből számos kisebb-nagyobb csap engedi le a benne valót, az elfolyókat pedig hol csak csepegtetik, hol pedig testes sugarúra állítják a kormányzati kezek.

NOL2012. augusztus 20. - a teljes cikk

Szabó Máté: Mindenki hibázott a Közgép előtt

Az ombudsman szerint az LMP aktivistái megsértették a Közgép tulajdonosi jogait azzal, hogy annak beleegyezése nélkül tiltakoztak a cég központjában júliusban, így a rendőrségnek a rendezvényt fel kellett oszlatnia. Szabó Máté ugyanakkor úgy véli, hogy a rendőrség eljárásában is volt visszás elem.

Origo2012. augusztus 7. - a teljes cikk

Simicska, Nyerges, Fonyó, Liszkay - nekik tényleg tündérmese az üzlet

A szocialisták szerint állami, sokszor monopolhelyzetben lévő cégek döntik a pénzt a hirdetési piac Fidesz-közeli részébe.

stop.hu2012. augusztus 1. - a teljes cikk

Az MSZP a közterületi hirdetési piac 'elfoglalásáról'

Az állami vállalatok hirdetési politikájának felülvizsgálatát szorgalmazza az MSZP, mert a szocialisták szerint azok a közterületi hirdetési piacon is "számolatlanul döntik" a pénzt a Simicska Lajos és Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó cégekbe.

NOL2012. augusztus 1. - a teljes cikk

Kinek válság, kinek aranykor

Miközben a válság sújtotta médiapiacon sokan a túlélésért küzdenek, egyesekre rámosolygott Fortuna, és az állami hirdetéseknek köszönhetően egyre jobb üzleti eredményeket érnek el. A hazai médiapiac a pénzügyi világválság 2008-as kirobbanása óta folyamatosan szűkül, a hirdetési bevételek csökkenése miatt számos szereplő kényszerült lehúzni a rolót, mások nadrágszíjhúzással próbálják átvészelni az ínséges időket.

NOL2012. július 28. - a teljes cikk

Szerencsés nyertesek - ki kaszál a jobboldalon?

A Fidesz holdudvarához tartozó médiabirodalmak felemás évet zártak tavaly. A Fidesz ellenzéki időszakában felépített négy nagy jobboldali médiavállalkozásból kettő: a Nemzet-csoport és az Infocenter nyereséges, a Széles Gábor és Vitézy Tamás nevével fémjelzett cégek veszteségesek.

NOL2012. július 28. - a teljes cikk

Brüsszel a közbeszerzésekről faggatja a kormányt

Közbeszerzési kockázatokról kérdezte a kormányt az Európai Bizottság - közölte egy képviselői kérdésre válaszolva Németh Lászlóné fejlesztési miniszter. A kérdést a Demokratikus Koalíció képviselője, Molnár Csaba tette fel, aki szerint a brüsszeli érdeklődés valójában a politikai kötődésű Közgép Zrt. tevékenységére vonatkozott.

Origo2012. július 25. - a teljes cikk

http://tinyurl.com/csxpwrn

Simicska-közeli cégek állami megbízásai

Simicska-közeli cégek állami megbízásai

A Fidesz 2010-es kormányra kerülése óta a volt APEH-elnök, Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozó cégek - többek között az átláthatatlan tulajdonosi hátterű Közgép Zrt. - sorra nyerik a közpénzből finanszírozott tendereket és megkerülhetetlen szerepet töltenek be nem csak az építőiparban, de a hirdetési piacon is. Simicska Lajost Orbán Viktor egykori kollégiumi szobatársaként szoros viszony fűzi több vezető Fideszes politikushoz is.

tovább

Találatok: [76]  Oldalak:   <<  <  1 2 3 4 5 6 7 8   >  >>

Mi köze a Népszavának a Közgéphez?

Az MSZP értetlenül fogadta, hogy a szociáldemokrata értékeket eddig következetesen közvetítő Népszavában megjelent a Fidesz-közeli Közgép hirdetése. Pláne azután, hogy a lap számos alkalommal – és teljes joggal – kritizálta a Fidesz és a gazdasági holdudvarához tartozó oligarchák nemzetellenes tevékenységét.

NOL2012. július 25. - a teljes cikk

Az LMP vitatja a Közgép-tüntetés utáni bírságot

Az LMP szerint a párt politikusai és aktivistái nem követtek el szabálysértést a múlt héten szerdán, a Közgép udvarán tartott demonstráción. A párt úgy véli, nem volt jogalapja a rendőri intézkedésnek, ezért a bírósághoz fordultak. A tüntetésen összesen 26 embert állítottak elő, akik vállalat ellen tüntettek, amely szerintük az oligarcharendszert jelképezi.

Origo2012. július 19. - a teljes cikk

A vasúttal robog a Közgép

Az építőipart az állami nagyberuházások juttathatják levegőhöz: a vasúti, a közúti és a kommunális fejlesztésekre kötött szerződések értéke májusban 45,2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerint. A vasútépítési projektek többsége révén a Közgép Zrt. és szövetségesei jutottak feladathoz.

NOL2012. július 17. - a teljes cikk

Simicska változtasson nevet! – kormánypárti tanács a Közgépnek

Minden általunk megkérdezett kormánypárti képviselő kritizálta a Fidesz kommunikációját az LMP szerdai leláncolós akciójával kapcsolatban. Többen Selmeczi Gabriella felkészületlenségét szidták, volt, akinek Rogán Antal „válaszcsapása” tűnt ízléstelennek, egy pártvezető szerint „bénult a kommunikáció Közgép-ügyben”.

HVG2012. július 13. - a teljes cikk

A Közgépre vár a csongrádi gát?

Egy építőipari cég arról panaszkodott fideszes politikusoknak, hogy az állam többször is úgy írt ki közbeszerezési eljárást, hogy azzal a Közgépnek kedvezzen. Példaként a csongrádi Tisza-gát felújítását említették, amelyre két év alatt ötször írtak ki közbeszerzést, három kiírást a fideszeseknek panaszkodó cég kifogásai miatt semmisítettek meg. A tendereket kiíró vízügyi igazgatóság szerint alaptalanok a vádak.

Index2012. július 13. - a teljes cikk

Közgép baráti tűzben

Baráti tűzbe került a Közgép Zrt. A társaság egyik legnagyobb üzleti partnerét a Fidesz támadta meg, a csörte Simicska Lajos cégének sem jön jól.

NOL2012. július 12. - a teljes cikk

A Közgép is hizlalhatja Orbán Győző cégét

Az építőipar lanyha teljesítménye ellenére tavaly 40 százalékkal növelte forgalmát a miniszterelnök édesapjának többségi tulajdonában lévő gánti Dolomit Kőbányászati Kft., amely 800 millió forint értékű új beruházásba is kezdett. A kőbányászati boom csak lokális jelenség lehet: a konkurens bányák mindegyikének csökkent ugyanis az árbevétele tavaly, többnél jelentős mértékben. Nem kizárt, hogy a bővülés hátterében egy közgépes projekt áll.

HVG2012. július 11. - a teljes cikk

Egyenként vitték el az LMP-seket

Rövidre sikeredett az LMP legújabb figyelemfelkeltő akciója. A párt politikusai és szimpatizánsai a Közgép Zrt. területére behatolva irányították magukra a figyelmet, de néhány óra alatt a rendőrség eltávolította őket.

A Közgép telephelyéhez láncolták magukat az elempések

Elempés képviselők és aktivisták láncolták le magukat a Közgép Soroksári úti telephelyén, jelentette helyszíni tudósítónk. A parlamenti képviselők és aktivisták kis csoportja szerdán délelőtt bement a telephelyre, melynek udvarán összeláncolták magukat. A rendőrség másfél órával a demonstráció kezdete után érkezett meg a helyszínre.

Rendőrök vitték el az LMP-seket a Közgép udvaráról

Felszámolta a rendőrség azt a demonstrációt, amelyet szerdán tartottak az LMP politikusai és aktivistái a számos állami megrendelésen dolgozó és szoros kormányzati kapcsolatokkal rendelkező építőipari cég, a Közgép udvarán.

http://tinyurl.com/ceteydw

A Fidesz örül a Közgép sikereinek

Az LMP és a Demokratikus Koalíció egy keddi sajtótájékoztatón támadta a Közgép állami megrendeléseit, ami közlemények sorát indította el. A kormányszóvivői iroda szerint a Közgép a 2002-2010 közötti szocialista-szabad demokrata időszakban erősödött meg a piacon, a Fidesz "Strabag Olajfa Koalíciót" emleget, a Közgép szerint növekedésük független a politikától.

Origo2012. július 10. - a teljes cikk

Jó évet zárt a Fidesz-közeli médiabirodalom

25,7 milliárdos forgalom mellett 3,75 milliárd forintos nyereséggel zártak a Fidesz-közelinek mondott médiavállalkozások 2011-ben.

Kreatív2012. július 5. - a teljes cikk

Felállhat a MÁV ügyeit vizsgáló bizottság

A szocialista és a jobbikos képviselők támogatásával az LMP 89 aláírást gyűjtött össze, így a házszabály alapján felállhat a MÁV ügyeit vizsgáló parlamenti bizottság, jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Jávor Benedek, az LMP frakcióvezetője. Az LMP benyújtotta az országgyűlésnek a testület létrehozásáról szóló javaslatot.

Index2012. július 3. - a teljes cikk

A Közgép nyomában? Az NFÜ-nél informálódik az unió csalás elleni hivatala

A Közgép Zrt. részvételével folyó nagyberuházásokról kért adatokat az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) – tudta meg lapunk. Százmilliárd forintnyi uniós támogatás felhasználásának körülményeit vizsgálhatják.

NOL2012. június 23. - a teljes cikk

Szivattyúkra kíváncsi a DK

A Demokratikus Koalíció szerint több mint 900 milliárd forintos veszteség éri az országot a kormány semmittevése és rossz fejlesztési politikája miatt, ennyi uniós forrást nem fog tudni ugyanis lehívni Magyarország. Erről Varju László beszélt pénteki sajtótájékoztatóján.

NOL2012. június 15. - a teljes cikk

Megint Közgép: százmillió minden kilométerért

Kilométerenként mintegy százmillió forintért számolhatja fel a kátyúkat Pápa és Szilsárkány között a Közgép konzorciuma. Az útépítők csütörtöktől 8,8 kilométeren dolgozhatnak. A felújítással papírforma szerint őszre végeznek.

NOL2012. június 14. - a teljes cikk

MSZP a Közgép-ügyről: Megfizettük az árát

Az MSZP szóvivője szerint minden adófizetőnek több mint százezer forintjába kerültek a Közgép Zrt.-nek az elmúlt években juttatott állami megbízások.

NOL2012. június 12. - a teljes cikk

Megyesi Gusztáv: Trükkös zsenik

Fodor Gábor volt szabad demokrata politikus szerint ma három ember uralja Magyarországot: Orbán Viktor, Habony Árpád és Simicska Lajos. Mármost tudvalevő, hogy mindhárman zsenik.

NOL2012. június 9. - a teljes cikk

Simicska Lajos: veni, vidi, vici

A Közgép Zrt. által vezetett Érsek-kert Konzorcium nyerte el azt az 5 milliárd forintos pályázatot, amelynek során újrahasznosítanak 38 hulladéklerakó telepet Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Nógrád megye 36 településén. A tegnap kihirdetett projekt gazdája a Heves Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás, vezetője Habis László, Eger Fidesz-KDNP-s polgármestere.

Népszava2012. június 7. - a teljes cikk

Orbán: A közbeszerzések résztvevőinek fel kell fedniük kilétüket

A miniszterelnök büszke arra a szabályozásra, hogy offshore cégek nem vehetnek részt közbeszerzésekben, és hogy minden közbeszerzésben részt vevőnek fel kell fednie a kilétét.

Origo2012. június 4. - a teljes cikk

http://tinyurl.com/bu93p5x

Mong Attila: Kiköpni vagy lenyelni Simicskát?

A Fidesz bevette a Simicska-tablettát, és se kiköpni, se lenyelni nem tudja. A lassan ölő méreg már benn van a szervezetben.

HVG2012. május 30. - a teljes cikk

Simicska cégének sikereiről kérdeztük a Fideszt

Minek köszönhető, hogy az egyébként halódó építőipari cégek között a Közgép újabb és újabb üzleti sikerekre tör? Van esetleg köze ennek Simicska Lajos fideszes hátteréhez? Erről kérdeztük a legilletékesebbeket: a Fidesz képviselőit a Parlamentben.

HVG2012. május 30. - a teljes cikk

'Súlyos károkat okoz a Közgép szárnyalása'

Összefüggést lát az MSZP a Közgép Zrt. kormányváltás utáni felfutása, illetve a cégekkel szemben indított felszámolási és végelszámolási eljárások drasztikus megugrása között. Török Zsolt szerint szomorú adat az is, hogy az elmúlt évben csaknem egy százalékkal nőtt az adóelvonásnak a GDP-hez viszonyított aránya.

NOL2012. május 29. - a teljes cikk

Beszólt az MSZP a Közgépnek

Az MSZP szerint a kormány ellehetetleníti a kis- és közepes vállalkozásokat, s ezt jelzi, hogy amíg az év első három hónapjában mintegy 16 ezer vállalkozás felszámolása kezdődött meg, a Közgép Zrt. a kormányváltás óta százmilliárdos nagyságrendű közbeszerzési megbízásokat nyert el.

HVG2012. május 29. - a teljes cikk

Kísérti a régi gyanú az Orbán-kormányt

Kíméletlen harcot ígért a korrupció ellen a második Orbán-kormány, de az elmúlt két évben ugyanúgy kellett magyarázkodnia a közpénzek elköltéséről, mint elődeinek. Nagy botrányok ugyan egyelőre nem robbantak ki, de épp kormányzati politikusok suttognak Fideszhez kötődő üzletemberek egyre növekvő befolyásáról.

Origo2012. május 29. - a teljes cikk

Indoklás: Simicska Lajos

Módosító javaslatot nyújtott be két LMP-s képviselő a készülő új büntető törvénykönyvhöz, amely szerint beemelnék a jogszabályba a "pártfinanszírozási célú vagyon elleni bűncselekmény" kategóriáját. A javaslat indoklásaként csupán egyetlen fénykép szerepel: Simicska Lajos portréja.

NOL2012. május 29. - a teljes cikk

Koszos lábú hangulatkeltők, szemét haszonlesők - így vitázott a "T." Ház

Nem engedik patikákba az új abortusztablettát; a földhaszonbérleteket nem állítják le; a Jobbik performansszal készült. Napirend előtti viták a parlamentben húszévezéssel, nyolcévezéssel, négyévezéssel és kétévezéssel. Folyamatosan frissítve.

NOL2012. május 21. - a teljes cikk

Végtelenül nyugodt fideszesek legyintenek az oligarchabizottságra

Orbán Viktor már megnyugató választ adott a parlamentben arra, hogy Simicska Lajos jogszerűen jutott állami megrendelésekhez, ezért indokolatlan vizsgálóbizottságot felállítani a kérdés tisztázásra - indokolta Harrach Péter az [origo]-nak, miért nem szavazzák meg a Jobbik kezdeményezését.

Origo2012. május 21. - a teljes cikk

Kövér ötlete lassítja a Közgép-bizottságot

Az alkotmányügyi bizottság állásfoglalására vár az úgynevezett oligarcha-bizottság ügyében Kövér László házelnök, ezért arról sem szavazott a parlament, hogy napirendre vegyék-e az ellenézki képviselők javaslatát. A Jobbik az MSZP és az LMP támogatásával azt szeretné elérni, hogy bizottság vizsgálja Simicska Lajos és Nyerges Zsolt cégeinek állami megrendeléseit.

Origo2012. május 21. - a teljes cikk

Seres László: Az Úristen irgalmazzon nékünk

Ez egy olyan ország, ahol államilag defaultból nem hozzák nyilvánosságra, milyen tulajdonosokból álló, milyen struktúrájú cég nyeri el folyamatosan a közbeszerzéseket, illetve kap uniós és hazai fejlesztési pénzeket.

HVG2012. május 18. - a teljes cikk

http://tinyurl.com/bsm5no2

Sokkal kisebb árral se lehetett kiütni a Közgépet és társait

Az állami megrendeléseiről és kormányzati kötődéséről ismert Közgép úgy nyert el két cégtársával együtt egy többmilliárdos vízügyi megbízást, hogy az összes többi pályázót kizárták a versenyből. Az egyik pályázó ajánlatát arra hivatkozva érvénytelenítették, hogy túl alacsony az általa kínált ár.

Origo2012. május 18. - a teljes cikk

Jó szériában Simicska cége

Újabb vasúti nagyberuházáson kaszálhat a Közgép Zrt.: a Simicska Lajost tulajdonosának elismerő cég elnyerte a Gyoma–Békéscsaba-vasútvonal felújításának feladatát.

NOL2012. május 17. - a teljes cikk

Simicskáékról is szó eshet a parlamentben hétfőn

Háromnapos ülést tart jövő héten az Országgyűlés. Hétfőn foglalkozhatnak az "oligarchabizottság" felállításának kérdésével, kedden tárgyalnak a képviselők a pénzügyi tranzakciós illetékről és a biztosítási adóról szóló javaslatokról, csütörtökön pedig szavaznak a médiaszabályozás módosításáról - közölte György Bálint, az Országgyűlés sajtófőnöke.

HVG2012. május 17. - a teljes cikk

Simicska Lajos cége újabb 39 milliárdos megrendelést kapott

Újabb vasúti nagyberuházáson kaszálhat a Közgép Zrt.: a Simicska Lajost tulajdonosának elismerő cég elnyerte a Gyoma-Békéscsaba vasútvonal felújításának feladatát. Az előzetes számítások szerint 39 milliárd forintos közbeszerzésről kormányhatározat is született, és eredményét már be is jelentették.

NOL2012. május 16. - a teljes cikk

Robbant a főtéri botrány

A keszthelyi főtér kétmilliárdos felújítása miatt vizsgálódik a az Európai Bizottság Európai Csalás Elleni Hivatala, a vizsgálat keretében szálltak ki az ellenőrök a tér felújítását végző Közgéphez is.

NOL2012. május 15. - a teljes cikk

Simicska elleni hajtóvadászatról beszél a Fidesz

A gazdaság egyes szereplői ellen indított hajtóvadászatnak nevezte a Fidesz frakciója Vona Gábor ötletét, aki parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte a Fidesz gazdasági háttérembereinek mondott Simicska Lajos és Nyerges Zsolt cégeinek állami megrendelései miatt.

Origo2012. május 14. - a teljes cikk

Nem tisztázták Simicska szerepét

Az a nyilatkozat, miszerint Simicska Lajos a Közgép tényleges tulajdonosa, a cégben betöltött valódi szerepét nem tisztázza.

NOL2012. május 14. - a teljes cikk

Ahol a Simicska-cég megjelenik, másnak nem terem babér

A Közgép sikertörténet: a tavalyi évet csaknem hárommilliárdos profittal zárta. De az elgondolkodtató, hogy egy homályos hátterű vállalkozás hogyan jut százmilliárdos, részben uniós forrásokból finanszírozott megrendelésekhez.

NOL2012. május 14. - a teljes cikk

Simicska cégénél helyszínelt az EU Csalás Elleni Hivatala

Kiszállt az Európai Bizottság Európai Csalás Elleni Hivatala (OLAF) a Simicska Lajos tulajdonában álló Közgép Zrt.-hez – értesült a hvg.hu. Az OLAF megerősítette lapunknak a hírt, a Közgép késő délután, jóval cikkünk megjelenése után végül reagált.

HVG2012. május 14. - a teljes cikk

A Strabag–Közgép háromból három pályázatot nyert a Mecsek-Drávában

Az osztrák építőipari multi, a Strabag, és vélhetően a Fidesz korábbi gazdasági igazgatója, Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgép Zrt. vitt mindent eddig a nettó 16,8 milliárdos nagy, régiós hulladékgazdálkodási program, a Mecsek-Dráva magyarországi pályázati kiírásain.

bama.hu2012. május 10. - a teljes cikk

http://tinyurl.com/d2rgw7z

Magyarország Zrt.

Oligarchák a nemzeti együttműködésben nincsenek – válaszolta Orbán Viktor miniszterelnök Karácsony Gergely (LMP) azonnali kérdésére a T. Házban, kifejtve, hogy nagytőkésekre, milliárdosokra, nagyvállalatokra viszont szüksége van az országnak.

HVG2012. május 9. - a teljes cikk

A parlamentben vizsgálná Simicskáékat a Jobbik

Vona Gábor Jobbik-elnök azt javasolja, hogy álljon fel parlamenti vizsgálóbizottság a Fideszhez kötődő üzletemberek - például Simicska Lajos és Nyerges Zsolt - tevékenységének vizsgálatára. A Jobbiknak egyedül nincs elég képviselője ahhoz, hogy elérje a bizottság felállítását, de a kormányközeli üzleti körök tevékenységét más ellenzéki pártok is firtatták már.

Origo2012. május 8. - a teljes cikk

Kecsketenyésztéssel bővíti birodalmát Simicska Lajos

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 77
Heti: 126
Havi: 2 703
Össz.: 367 866

Látogatottság növelés
Oldal: Simicska-közeli cégek állami megbízásai
Olvass! Hírek, Irodalom - Gyönyörködj: virágképek! Légy naprakész! - © 2008 - 2021 - olvass-nezz-lass.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »